2777
2789
واقعا همش گفتند ریسی ریسی حا لا رییسی بهتون اب میده البته همشون پست تر از هم دیگه هستتند

نه عزیز اینطوزم ک میگی نیس.ما خیلیامون اصلا رای ندادیم و ما مخالق سرسخت رییسی بودیم و هستیم.این مملکت به رای منو شما جلو نمیره

واقعا همش گفتند ریسی ریسی حا لا رییسی بهتون اب میده البته همشون پست تر از هم دیگه هستتند

خانمی رییسی هنوز سر کار نیومده.یه خورده اطلاعاتتون و بالا ببرید

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خوزستانیای بدبخت داریم جوون از دست میدیم شما اصفهانیا دارید عشق میکنید خدا از باعث و بانیش نگذر ...

عزیزم درکت میکنه ولی واقعا اصن ب این موضوع ربطی نداره

من اصفهانم بخدا بیشتر اطرافیانم غصه دار خوزستانن

تازه یزدانشهر و شاهین شهرم ک... میدونید دیگه

درکل امیدوارم اوضاع خوب بشه

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪