2777
2789
عنوان

اگه شما بودید چه تصمیمی میگرفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 76 پست
به این فکر میکنم. از طرفی خیلی نگرانم چون اونا خیلی راحتن.  شوهرمم که اهل پول جمع کردن و خونه ...

ببخشید گلم اصلا شوهرت شغلش چیه ؟این همه سال نتونسته خونه بخره شما با پول خودتون خریدید 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خونه ای که برای خودت گرفتی رو انقد راحت از دستش نده با پول خودت خریدی شوهرت وظیفشه ک  خونه بگیره اصلا برات مهم نباشه ک مستاجر هستید یا نه اون باید به فکر باشه .

ببین الان‌متوجه منظورم نمیشی اون خونه ای ک برای خودت گرفتی یه مشتوانه برای خودته 

من بودم میرفتم تو همون خونه کوچیک زندگی میکردم

مگه چند متره خونه تون؟ 

تازه میتونی بفروشی پول پیشتم بزاری روش یکمم وامی چیزی بلاخره به هر زوری شده یه چند متری بزرگترش کنی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اره عزیزم یه خونه کوچیک تو تهران با حقوق خودم خریدم  

شوهرت يعني ١٥سال هيچي نداره بزاره رو پول خونت تهران بخرين به نظرم تهران چون تو درامدت تضمين شدس و كارمند معمولي نيسي 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
دلایلت بهم میگی عزیزم شاید کمکم کرد برای تصمیم گیری

اول ک تهران خیلی بهتره برا زندگی کردن تا کرج 

خونه ات هم هر روز قیمتش میره بالاتر حیفه بفروشی 

و مهم نر از همه من خوشم نمیاد نزدیک خانواده همسرم زندگی کنم