2777
2789

سلام دوستان،پسرم ۶ ماهشه الان از دیروز دفعش زیاد شده و پاش سوخته..هرچی هم زینک میزنم فایده نداره،دیشب تاصبح پوشک نبود خوب شد دوباره صبح ک پوشک کردم الان دوباره مدفوع کرده شستمش بازم پاش سوخته و قرمزه...میشه برا دندوناش باشه؟؟چیکار کنم کمتر بسوزه..پسرم خیلی مظلومه اصن گریه نمیکنه ولی میدونم پاش میسوزه..کمک کنید چ پمادی برای سوختگی از زینک بهتره،،،؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بزار تو وان اب ولرم بازی کنهـ.زیرش زیرانداز تعویض بنداز کهنه نپوش چند ساعت و زود تعویض کن.دختر من فقط اینطوری خوب میشدو بخاطر دندون سوختگیشم یه بار خیلی شدید بود

خدایا مرسی😍❤
گلم بزار تو وان اب ولرم بازی کنهـ.زیرش زیرانداز تعویض بنداز کهنه نپوش چند ساعت و زود تعویض کن.دختر م ...

هنوز نمیتونه بشینه اخه اره منم بازش گذاشتم ..منم حس میکنم بخاطر دندونشه..یعنی تا چند روز اینطوریه؟؟

هنوز نمیتونه بشینه اخه اره منم بازش گذاشتم ..منم حس میکنم بخاطر دندونشه..یعنی تا چند روز اینطوریه؟؟

ببرش حموم.قشنگ خشکش کن.اگه روغن طبیعی داری بزن اگر نداری پماد سوختگی ایروکس نارنجی بزن براش.برای دختر من سوختگیش شدید بود خیلی در حدی که مث ابله زخم های جوش مانند روی پوستش ایجاد شد ازش مایع بیرنگ میومد بیرون.یه هفته ده روز طول کشید قشنگ خوب شه.اسهالشم خیلی شدید بود.

خدایا مرسی😍❤
نه پسر من ب اون حد نیست سوختگیش چون تند تند میشورم و پماد میزنم ..اسهالش چند روز طول کشید تا خوب شد؟ ...

منم یسره بدون پوشک داشتمش بیتشر وقتا.دخترم پوستش خیلی حساسه یه بوس کوچیک رو لپاش،باعث میشه جای بوس قرمز شه

خدایا مرسی😍❤
نه پسر من ب اون حد نیست سوختگیش چون تند تند میشورم و پماد میزنم ..اسهالش چند روز طول کشید تا خوب شد؟ ...

بله تب داشتـ.اسهالم یه سه چهار روز بود.کم کم خوب شد.من بهش هر چهر ساعت استامینوفن میدادم و تا تبش بالا نره.دندونشم ک در اومد بعد سه چهار روز تب قطع شد همینطور اسهالش فقط زخم پاش طول کشید خوب شه

خدایا مرسی😍❤
بله تب داشتـ.اسهالم یه سه چهار روز بود.کم کم خوب شد.من بهش هر چهر ساعت استامینوفن میدادم و تا تبش با ...

من دوروزه اسهال شده..ولی از دندون خبری نیست...حتی لثه اشم پاره نشده...خیلب ناراحتم