2777
2789
عنوان

ب نظرتون این خواب تعبیری داره؟

110 بازدید | 20 پست

دیشب خواب میدیدم ک تو یه خونه ای هستیم ک توش یه بچه گربه هست  با این ک خیلی با نمکه ولی گاهی قیافش وحشتناک میشد و منو میترسوند مثلا وقتی ک تو ایینه نگاه میکردم، توی خابم سرمو پوشونده بودم ک چشمم ب گربه هه نیفته ک یه اقای خیلی خوش قیافه و خوشتیپ اومد و شروع کرد باهام حرف زدن حرف زدنمون ب صورت صوت و لب زدن نبود انگار تو ذهن همدیگه بودیم، تا وقتی ک اون بود خبری از گربه و ترسیدن من نبود تا لحظه ی اخر خابم باهام حرف زد تا ک بیدار شدم

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ساعتی خواب دیدی ؟

نمیدونم فقط تا وقت بیدار شدنم بود اون اقاهه، بیدار ک شدم ساعت 6 بود 

نمیدونم فقط تا وقت بیدار شدنم بود اون اقاهه، بیدار ک شدم ساعت 6 بود 

مواظب ادم های اطراف باش

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
چی میگفت؟  چ فیلمایی نگا میکنی  چ رمانن هایی میخونی.؟

حرفاش یادم نیس انگار فقط میخاست حواسم از گربه پرت شه 

چه ساعتی خواب دیدی ؟

سلام عزیزم خوبی؟ چه عجب ما شما رو دیدیم😅

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام عزیزم خوبی؟ چه عجب ما شما رو دیدیم😅

سلام خوبی عزیزم چطوری   

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
سلام خوبی عزیزم چطوری    

ممنون گلم، ی مدت کلا نبودی خوشحال شدم دیدم هستی🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
ممنون گلم، ی مدت کلا نبودی خوشحال شدم دیدم هستی🌹

ممنون عزیزم  

سلام خوبی عزیزم چطوری    

حالا که دیدمت سواستفاده کنم ی سوال بپرسم. دیدن بالشت تو خواب یعنی چی

حالا که دیدمت سواستفاده کنم ی سوال بپرسم. دیدن بالشت تو خواب یعنی چی

اختیار داری خانمی . طبق معمول جزییات مهمه کامل باید بگی  

اختیار داری خانمی . طبق معمول جزییات مهمه کامل باید بگی    

دیدم بالشتم تو جوی اب داشت اب میبرد میخاستم جلوشو بگیرم نشد😰

دیدم بالشتم تو جوی اب داشت اب میبرد میخاستم جلوشو بگیرم نشد😰

عزیزم ازدواج کردی ؟ اگر ازدواج کردی حواست به همسرت باشه . اگر نه یه مشکلی برات پیش میاد که سخت حل میشه و ارامشتو میگیره . ان شا الله خیر باشه

عزیزم ازدواج کردی ؟ اگر ازدواج کردی حواست به همسرت باشه . اگر نه یه مشکلی برات پیش مسداد که سخت حل م ...

نه عزیزم ازدواج نکردم. ترسیدم😰