2777
2789

برای دادن امتحان حتما باید از طرف آموزشگاه فرستاده بشیم؟

اگه نه باید از چه طریقی برای امتحان ثبت نام کنم؟ 

ممنون میشم اگه اطلاع دارید بگید

حتما باید از طرف آموزشگاه باشی که برات ساعت رد بشه ، باید ی ساعت خاص رو گذرونده باشی بتونی امتحان بدی 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید از طرف آموزشگاه باشی که برات ساعت رد بشه ، باید ی ساعت خاص رو گذرونده باشی بتونی امتحان بد ...

یعنی راهی نداره ؟چون من میخوام آنلاین آموزش ببینم وبرای مدرک امتحان بدم

یعنی راهی نداره ؟چون من میخوام آنلاین آموزش ببینم وبرای مدرک امتحان بدم

نه مگه اینکه ی پولی به ی آموزشگاهی بدی کلی پارتی و آشنا بازی بفرستنت

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
نه مگه اینکه ی پولی به ی آموزشگاهی بدی کلی پارتی و آشنا بازی بفرستنت

من برای مدرک مانتو دوز یک سوم قیمت دوره رو پرداخت کردم تا برم امتحان بدم  ،ولی واقعا خیلی سخته برای آموزشی که ندیدی انقدر هزینه کنی

من برای مدرک مانتو دوز یک سوم قیمت دوره رو پرداخت کردم تا برم امتحان بدم  ،ولی واقعا خیلی سخته ...

آره خب آدم زورش میاد ولی ساعتش باید رد بشه متاسفانه

پس قبلا که میگن امکان دادن امتحان بدون معرفی شدن توسط آموزشگاه بوده چطور بوده?؟؟؟؟؟؟؟

راستش نمیدونم والا من خودم می خواستم بدون آموزشگاه امتحان بدم دیدم اصلا نمیشه