2777
2789
عنوان

دلم شکست

313 بازدید | 23 پست

با شوهرم دعوام شد دخترم تو پنج ساله کلا با من دعوا میکرد و به باباش میگفت مامانو ول کن

انقد حرفای باباشو تکرار کرد

من دیوانه وار دوسش دارم ولی الان اصلا دیگه نمیتونم بش محبت کنم

وصل به یه مو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بچه 5 ساله چی میفهمه از زندگی عزیزم ب دل نگیر

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

مشكل از شماست كه جلوي بچه دعوا ميكنيد

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

حق داری به دل گرفتی عزیزم ولی بچه است یه چیزی گفته 

بچه ها دوست دارن ادای بزرگترا رو دربیارن چیزی تو دلشون نیست

‌شماهم اصلا دیگه جلوش دعوا نکنین 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

پسرمنم کوچولو بود به باباش نیگفت بابا برو یه عروس بگیر اسمش نیوفر (نیلوفر) باشه،باباشم ذوق میکرد،،،عزیزم الان بچه هست درک نداره دلگیرنشو قربونتتت

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر