2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 39 پست

من دوتا دارم

زیاد رفت و آمد نداریم البته خودم خواستم ولی مثلا جایی مثل خونه مادرشوهر یا تولد بچه ها همدیگرو ببینیم بهم احترام میذاریم.

خودت باید مدیریت کنی

از الان سر خرید و عروسی و کادو جاریت کر و کور و لال باش

چون فقط خودت اذیت میشی چیزی هم عوض نمیشه

مراقب زبونتم باش اصلا زیاد صمیمی نشو ولی احترام بذار

تو غرفه باسلامم،کد تخفیف ارسال رایگان گذاشتم8zxbhtkqe6

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟؟؟؟؟ چند ساله جاری شدین؟

سه ماهه😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

شوهرم اینا 4 تا پسرن

من عروس بزرگم فعلا یه جاری دارم که خوبیم دیر همو میبینیم کاری ب کار هم نداریم

مادرشوهرمم با دوتامون یه رفتارو داره ب یه اندازه احترام میزاره چون خاله ی منه حرفای خصوصیش با من بیشتره 

ولی عروس سومی که میخواد بیاد یکم پرروئه دوست دختر برادرشوهرمه

خییییلی اعتماد ب نفس داره خالم بهش گفته عکس بده ببینم چجوری هستی گفته برو تو حیاط ماهو ببین منو دیدی 

ما آبادانیا   

باهاشون رابطه ندارم

از بس حرف دروغ میبرن.

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

کدومنون تازه ازدواج کرد؟؟؟؟

اون

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مامان منم با جاریاش خیلی خوبن برا همین اولا که اومده بودم توسایت کسی بد جاریو میگفت کف میکردم😂

منم تو این سایته فهمیدم جاریا با هم بد هسن😐

مامان منم چن تا جاری داره همشون باهم خوبن

منم با جاریام خوبم مادرشوهرمم همه رو ب یه اندازه دوس داره

چطوری با جاریات خوبی ؟

به چشم رقیب نمی بینیشون ؟

دلت نمی خواد ازشون سر تر باشی ؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم