2777
2789
عنوان

دوستان باردار برای حالت تهوع چی می‌خورید

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشیدا نمیخوام الکی امید واهی بهت بدم پس راستشو میگم. تهوع هیییییچ راهی نداره جز یک راه. 

اونم  تحمله. تماااااام.

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
ببخشیدا نمیخوام الکی امید واهی بهت بدم پس راستشو میگم. تهوع هیییییچ راهی نداره جز یک راه.  ...

اینو داری از کسی میشنوی که نه ماه تمام ویار داشت. یاد اون روزا میفتم ناخوداگاه عوق میزنم.....وای خدا چه روززای سخختی بود

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
چه جوری بخورم؟ 

هر وقت حالت تهوع داشتی یه کم بخور ببین برا شما تاثیر داره یا نه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
هر وقت حالت تهوع داشتی یه کم بخور ببین برا شما تاثیر داره یا نه

الان خوردم. چند روز پیش هم سس انار خوردم انگار خوب بود. بدبختی این ته گلوم رو همه چیز شیرین میکنه

منم با رب انار حالت تهوعم خوب میشد تا میخواست شروع بشه یه قاشق کوچولو میخوردم جلوشو میگرفت

دقیقا منم فقط با رب خوب میشدم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲