2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه تافتون خریدی؟کی خورد کی دید😐😐😐😐

اره باور کن یدونه 😪😪😪نمبدونم واقعا اردش ازاد بود چی بود قضیش ولی یه مدت کلا نونوایی های شهرمون بسته بود نون نمیدادن دست مردم الان لواش دونه ای 700

شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
مث همیم؟😭...قیمتارو رفتم دیدم دود از کلم اومد بیرون...

آره   

من دو سه سال پیش کلاس سیاه قلم میرفتم تو یه ترم به تابلو رسیدم باید قلموهاشو با تابلو میخریدم بکشم گرون بود نتونستم بخرم الان سه سال گذشته من هنوز نمیتونم بگیرم 😥 تازه نقاشی رو بومم دوست دارم اونو که صالا نمیتونم بخرم... 

خدایا شکرت... 💔

آره     من دو سه سال پیش کلاس سیاه قلم میرفتم تو یه ترم به تابلو رسیدم باید قلموهاشو با ...

انشالله شرایط اقتصادی طوری بشه اینجور محدودیتا نباشه❤🥲نه من خودم میکشم کلاس نمیرم ولی خب مجبورم متریال ارزون بگیدم چاره ای ندارم😐ادامه بده موفق باشی😘