ملودی۶۴ مدیر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8671 عنوان مهمونی کوچیک خانوادگی | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 37 پست بعد از چند ماه که مامانم رو ندیدیم گفتم حالا که یه هفتس هر دو خانواده خونه بودیم و جایی نرفتیم دو روز بیان خونمون هر دو تهرانیم اما خیلی اهل رعایت هستیمحالا از ذوقم نمیدونم بعد از چند ماه چه غذاهایی درست کنم پیشنهادی دارید؟ مرا هزار امید است و هر هزار تویی... 1400/05/03 | 22:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملودی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8671 نطر من اینه اگه میخواید دو جور غذا بذارید بهتره یه نوع خورشتی باشه و یه نوع پلویی یا نونی . دو نوع ... سلامت باشی عزیزمنه خیلی خوب گفتیدممنونکه نظر می دید مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59817 مثلا اگه یه وعده فیله ی استریپس درست کنم لازانیا کنارش باشه خوبه؟ بابام خیلی فست فود دوست داره اره تو فکرم بود بگم لازانیا هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 سلامت باشی عزیزم نه خیلی خوب گفتید ممنونکه نظر می دید الهی خوش بگذره بهتون کلی🥰 تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...
ملودی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8671 زرشک پلو با مرغ قیمه بادمجون خورشت بامیه گوجه بادمجون سوپ من دوست دا ... ای جانمنوش جونتونالهی زودتر کرونا تموم بشه دوباره مثل قبل بتونیم مهمونی بریم و دور هم باشیم مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
lrozal عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1129 بله فقط مامان و بابام اخه چند ماهه ندیدمشون بعد خودم خیلی سختمه یه مدل غذا خب پس ببینید بیشتر از کدوم خورشت خوششون میاد
ملودی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8671 نون سير درست كن اینو پسر خودم عاشقشهممنون از نظرتون مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
مهتافی عضویت: 1391/06/17 تعداد پست: 3042 ای جانم نوش جونتون الهی زودتر کرونا تموم بشه دوباره مثل قبل بتونیم مهمونی بریم و دور هم باشیم قوربونت برم ایشالا Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو) آیدی من در اینستاگرام
آفرینننن عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 5412 مثلا اگه یه وعده فیله ی استریپس درست کنم لازانیا کنارش باشه خوبه؟ بابام خیلی فست فود دوست داره اره خوبه...مرغ بریونم خوبه
ملودی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8671 الهی خوش بگذره بهتون کلی🥰 ممنونم گلماز وقتی کرونا اومده فقط چند بار همدیگرو حضوری دیدیم همش تماس تصویری داشتیم از ترسان شاءا... شما هم همیشه خوش باشید مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
ملودی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8671 سلامت باشی عزیزم😘 یه وعده ناهار قیمه بادمجون مثلا. شام هم جوجه. ناهار اگه اهلش هستین ماهی شام ک ... ممنون از پیشنهادات خوبتون مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
ملودی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8671 نون سير درست كن اگه شب جوجه باشه ناهار فرداش فیله ی استریپس خیلی به هم نزدیکن؟البته بابام خیلی فست فود دوست دارهمامانمم همینطور با قارچ سوخاریو گفتم یا لازانیا یا چند تا پیتزاانگار رفتیم رستوران بعد تو بالکنم میز بچینمولی فقط از اینکه شامم جوجه بوده میترسم جالب نشه مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
venoos1981 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 34193 اگه شب جوجه باشه ناهار فرداش فیله ی استریپس خیلی به هم نزدیکن؟ البته بابام خیلی فست فود دوست داره ... خيلي هم خوبه منم هر وعده فست فود بهم بدن دوست دارم جوجه براي شب خوبه فيله هم براي ظهر خوبه زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم
ملودی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 8671 خيلي هم خوبه منم هر وعده فست فود بهم بدن دوست دارم جوجه براي شب خوبه فيله هم براي ظهر خوبه&nb ... الهی عزیزم، نوش جونتون باشهخیالم راحت شد پسممنون از نظرتونپس دو وعدش دیگه قطعی مشخص شد مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
tinanr عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 9842 ممنونم گلم از وقتی کرونا اومده فقط چند بار همدیگرو حضوری دیدیم همش تماس تصویری داشتیم از ترس ان شا ... ❤ان شالله کرونا هم ریشه کن بشه از تمام دنیا و مردم راحت بشن تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه ... حالا تا ببینیم...