2777
2789

ده روزه اومده پیشمون از یه جای دیگه کرونا گرفته آورده تا سه شنبه هفته پیش که علائمش شروع شد 

من هنوز علائمی ندارم ممکنه ناقل باشم یه نوزادم دارم خیلی میترسم گرفته باشم کی بفهمم خطر رفع شده

اره عزیزم ممکنه داشته باشی 

سعی کن تادوهفته باکسی درارتباط نباشی چون ممکنه بدتربشین

حس بویاییش میره میاد و عرق کردن و رفع تمام علایم نشونه خوب شدنه یهفته بعداز خوب شدن حق نداره رفتوامد کنه خدانکرده دوباره زمین گیرش میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین میترسم  خونوادش هم قبلا گرفته بودن قرنطینه نشدن همشون گرفتن بعد میگن ما چیزیمون نشده ت ...

اصلااااا اینکارو نکن ک خودت فقط بدبخت میشی تمان دردسرش میمونه براتو بقیه میرن پی کارشون 

وای اینکارو نکنیا بدبخت میکنی خودتو 

دلت میخواد آرامشتوازخودت بگیری برو 

اصلااااا اینکارو نکن ک خودت فقط بدبخت میشی تمان دردسرش میمونه براتو بقیه میرن پی کارشون  وای ا ...

نه نمیخام ولی بعد اینکه شوهرم خوب شد مجبورم برم خونمون بعد همون اش و‌همون کاسه اصن به قرنطینه اعتقادی ندارن شوهرمم همش با دوستاش در ارتباطه خدا خودش بهمون رحم‌کنه😔