2777
2789

بخاطر یه موضوعی خییییلی ناشکری کردم ودیشب یه بلایی سرم اومد و متوجه اشتباهم شدم،چیکار کنم خدا ببخشه منو؟حس میکنم دیگه نگاهم نمیکنه،😭

همین ناراحتیتون یعنی پشیمونین و خدا بخشیده شک نکنین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

با خودش حرف بزن... میبخشه... 

همین که داریم نفس میکشیم و هنوزم زنده ایم یعنی خدا باز هم فرصت جبران بهمون داده... 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید توبه کنی دیگه اشتباهتو تکرار نکنی مطمئن باش می‌بخشدت 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

هر وقت که دیگه اون گناه رو مرتکب نشی یعنی خدا بخشیدتت

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

من الان تو دوره ی ناشکری ام

یه پسررو میخوام خیلی خوب بود اما خدا مانع شد ک ازدواج صورت بگیره

دیگ امیدی ام به آینده ندارم

مثل اون صدسال دیگ نمیاد

ببخشید درد و دل کردم😔

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد

امشب برو تو خلوت خودت معنی دعای کمیل رو از اول شروع کن به خوندن. حرف دل ادمه.... بخون آروم میشی انشاءالله. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

همین ک ب اشتباه خودت پی بردی و متوجه شدی و شرمنده هستی از کارت 

همین ک از خدا طلب ببخشش میکنی و متوجه اشتباهت شدی خدا شمارو میبخشه

بودی بودم بود، رفتی ری. دم روت  هررررری😂😂
من الان تو دوره ی ناشکری ام یه پسررو میخوام خیلی خوب بود اما خدا مانع شد ک ازدواج صورت بگیره دیگ ا ...

عزیز دلم میدونم انقدر نارحتی ک حتی حرفام ارومتم نمیکنه ولی 

فکر کن ب اینده اگه ی موقعی تصمیمت اشتباه می بود چی؟ 

خودت ک میدونی خدا همیشه همیشه بهترین هارو واس ما میخاد 

پَ تو کار اون بالاسری شک نکن 

این دل ناراحتتم با یاد خود خدا اروم کن😉

عزیز دلم میدونم انقدر نارحتی ک حتی حرفام ارومتم نمیکنه ولی  فکر کن ب اینده اگه ی موقعی تصمیمت ...

اره راس میگی خدا همیشه خیر میخواد

ولی شدیدا برام غم بود

تا زمانی که ازدواج کنم چشمم دنبالش میمونه

اره راس میگی خدا همیشه خیر میخواد ولی شدیدا برام غم بود تا زمانی که ازدواج کنم چشمم دنبالش میمونه

زندگی همینه 

گاهی اروم 

گاهی ام طوفانی 

ن ب حرف ما پیش میره ن ب حرف کسای دیگه 

پَس لابد حکمت بوده

شما هم با اینکه نمیشه ولی سعی کن ارامشت رو بدست بیاری و ب زندگیت مثل قبل ادامه بدی 

با غم و غصه هیچی پیش نمیره🙂

زندگی همینه  گاهی اروم  گاهی ام طوفانی  ن ب حرف ما پیش میره ن ب حرف کسای دیگه  ...

میدونم مرور زمان حالمو بهتر میکنه ولی تا بگذره سخت

مرررسی عزیزم🌷🌷