2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نگیرم؟

533 بازدید | 22 پست

همسرم مدتیه رفتار سردی داره و خانواده اش و مامانش همه جور توهین و بی احترامی ای به من و خانوادم کردن و و خودش هم سعی نکرد جلوی رفتارها و حرفاشون و بگیره و بی اهمیت بود به این مسئله الانم مدتیه که قهر کردیم سر رفتارای خانواده ها و من نمیتونم قبول کنم که اجازه داد به خانوادم و خودم بی احترامی کنن و خودشم نقش سیب زمینی رو بازی کنه الان چندان راضی به طلاق نیست ولی دو دله انگار منم دارم تصمیم میگیرم و بگم که قبلا من ی نامزدی داشتم که همسرم و خانوادش از اون ادم شناخت کامل داشتن و میدونستن مقصر به هم خوردن نامزدیم اونا بودن الان به صلاح که من جدا بشم از همسرم جون واقعا آرامشی که از زندگی میخواستم و بهش نرسیدم و مدام اعصابم و فکرم توی تنشه و درگیره و حال خوبی ندارم توی این زندگی  همسرمو دوست دارم ولی فک میکنم درست باشه جدایی برای جدا شدن از همه ی تنش ها و درگیری های فکری و ذهنی و حفظ عزت نفس و غرور خودم و خانوادمو...

از عواقب طلاق و این چیزا هم یکم آگاهم کنید تا بهتر تصمیم بگیرم 

دو تا داداش غیرتی توی خونه دارم که تصمیم دارن همه جوره حمایتم کنن و اجازه بدن درس بخونم و دنبال شغل و هدف هام برم ولی زیر نظر کامل خودشون  اینطور گفتن بهم 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حمایت کردن خوبع 

زندگی بعد طلاق تو کشور ما فقط قضاوت و اینکع مدام پشتت حرف بزنن دار 

بی گدارم نباید ب اب زد 

اگ فکر میکنی زندگیت دوام ندار و بازم ب مشکل این مدلی برخورد میکنی ی مشورت کن با بزرگترت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دوست عزیزم بهتره که قبل اط تصمیم به جدایی با همسرتون هر دوی شما با یک مشاور خانواده مشورت کنید و من در این حد میتونم بگم که زمانی به حرف کسی تکیه کنید که بدونید اگر اون قرد حرفاش رو عملی نکنه خودتون میتونید روی پای خودتون بایستید 

💎هیچکس من نیست ، اینه قدرت من💎
خب حمایت کردن خوبع  زندگی بعد طلاق تو کشور ما فقط قضاوت و اینکع مدام پشتت حرف بزنن دار  ...

درسته ولی خانوادم نمیخوان من توی زندگیم قربانی حرف مردم بشم و مجبور به سوختن و ساختن باشم 

میگن لیاقت تو بیشتر از این چیزاس

و اینکه امکان داره بازم پیش بیاد این اتفاقا خانواده ی همسرم به شدت آدم های مزخرفی ان تا حدی که خودش هم قصد داره ترکشون کنه ولی میدونم که این امکان نداره و بالاخره خانواده اش هستن

دوست عزیزم بهتره که قبل اط تصمیم به جدایی با همسرتون هر دوی شما با یک مشاور خانواده مشورت کنید و من ...

ممنون دوستم 

سعی کردم بریم مشاوره ولی نخواست که بیاد و مشکل و حل کنه و فقط خرف خودشو میزنه و حرف اصلیش اینه که من خانوادمو میخوام ترک کنم تو هم ترک کن یا حداقل نباید توی خونه ی من رفت و آمد کنن که واسه من پذیرش این موضوع قابل قبول نیست  سر لج و لجبازی با خانوادم و به دلخواه خانوادش اینطور میگه

به هیچ وجه طلاق نگیرو زندگیت را دودسته بچسب بدون دیگر شوهری نیست که بتونه شما را اقناع کنه ومرتب هم ...

اقناع؟

از چه نظر انقدر مطمئن نظر میدی در این مورد؟

اوووف داداشای من انقدر حساسن که بعید میدونم درست من بتونم بیرون از خونه برای درس و کار برم چه برسه این مزخرفات 

اقناع؟ از چه نظر انقدر مطمئن نظر میدی در این مورد؟ اوووف داداشای من انقدر حساسن که بعید میدونم درس ...

خب عزیز جون من که از خانواده و وضعیت اداب وفرهنگی تون اطلاع ندارم ولی سعی کن زندگیت را نگه داری.

درسته ولی خانوادم نمیخوان من توی زندگیم قربانی حرف مردم بشم و مجبور به سوختن و ساختن باشم  میگ ...

چ خانواده با درک و ضعوری. ببین من الان له له میزنم فقط طلاق بگیرمخوشی زیر دلم نزده هاااا. من مور بودم و عاشق فک میکردم همچیز درست میشه ده سال عذاب کشیدم و تنهایی کشیدم. هنوزم دارم عذاب میکشم. اگر بزرگترات میگن این زندگی ب ضررته ب حرفشون گوش بده. عشق و عاشقی کشکه