2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بپرسید عزیزم

راستش خواهرم روی ران پا نزدیک به کشاله یعنی تقریبا نرسیده به اخر ران دو تا ضایعه با فاصله ۵ یا ۷ سانت از هم زد که خیلییی ریز بود سیخ بود پایه یکیش باریک سرش گردالی پایه یکیش باریک نبود اما نرم بود فشارش داد ۲ ماه پیش کنده شذ خوب شد دو دقیقه ای کنده شد و دیگه هم تکرار نشد اون ماه هم یک ماه بود پریود نشده بود تپل هم هست رانش پر هست شلوار تنگ میپوشه من عکس ضایعه رو داشتم به دکترا سایت نوبت ای ار نشون دادم همه گفتن اسکین تگ بوده حالا همون عکسا رو نشون دادم از رو وسواس فقط یکم زومش کردم الان میگن شاید زگیل باشه خیلی ناراحتم ضایعه هم نداره کع بگم نمونه برداری کنیم بچه که بود مامانم میگه لای باسنشم داشت قیچی کردم براش از دکترا دیگه هم که عکس دادم میگن احتمال اسکین تگ خیلی بیشتره 

راستش خواهرم روی ران پا نزدیک به کشاله یعنی تقریبا نرسیده به اخر ران دو تا ضایعه با فاصله ۵ یا ۷ سان ...

عزیزم با این توصیفی که کردید تشخیص من اسکین تگ هست 

وارت معمولا تعدادش خیلی بیشتر و عود کننده تر هست  و اگه قراره روی ران باشه ناحیه تناسلیش هم باید داشته باشه 

خواهرتون مجرده؟

وارت تناسلی فقط از راه جنسی منتقل میشه اگه خواهرتون رابطه ای نداشته بازم ازین نظر هم احتمالش صفر میشه

حلالم کنید و خدانگهدار   
عزیزم با این توصیفی که کردید تشخیص من اسکین تگ هست  وارت معمولا تعدادش خیلی بیشتر و عود کننده ...

ناحیه تناسلی ما که تاحالا متوجه چیزی نشدیم با این که چک میکنمیش همیشع اخرین بار دیروز و این که رابطه کامل نه اما چون عقد بود پارسال فکر کنم در حد سطحی ولی من عکسشو میتونم اینجا بزارم اگر هر وقت بودین و مشکلی نبود میشه که بزارم اینجا ببینید؟

عزیزم با این توصیفی که کردید تشخیص من اسکین تگ هست  وارت معمولا تعدادش خیلی بیشتر و عود کننده ...

این عکسا رو از زوایا مختلف گرفتم یکیشون فقط اون یکی عکس دومی بقیش همش از زاویه دیگه یدونست ببخشید انقدر پرو هستم اما من زود نفسم میگیره از استرس