2777
2789
عنوان

اختلالات جنسی بیماران MS

1208 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. موردی برای ازدواج پیش امده که طرف ام اس داره. ایا شخص ام اسی که ۱۴ ساله این بیماری را داره و بیماریش از نوع عود کننده بهبود یابنده است، دچار اختلالات جنسی هم خواهد بود؟ اخرین حمله اش ظاهرا دو ماه پیش بوده. با تعویض خون میگه بهبود یافتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله ام اس داره؟ چه نوعی هست؟ میتونه راه بره و حرکت کنه؟

از نوجوانی شاید 7 یا 8 ساله یا بیشتر مشکلش پاهاشه حمله که بهش دست میده تا کمر بی حس میشه هر ماه باید بره بیمارستان امپول بزنه زمان می بره تا دوباره بتونه راه بره

من واقعا بی اطلاعم اما شنیدم(فقط شنیدم نمیدونم درسته یا نه !) ام اس به خاطر وجود سردی زیاد در  بدنه خب آدم سرد هم میل جنسیش کمه دیگه نمیشه ازشون بپرسی ؟

خدا رو به خاطر نداشته هات هم شکر کن بعضی وقتا ؛ نداشتن ها بهترن 🙃

بنده از سال ۸۸ ام اس دارم تا دوسال پیش خودمم نمیدونستم یعنی دکترم اون زمان بهم نگفت تاااااااا دو سال پیش که بیماریم دوباره خودنمایی کرد . اصلا سرد مزاجنیستم مشکل جنسی بهیچ عنوان ندارم با یکبار رابطه باردار شدم فلج و کور و ناتوان هم نشدم پس اول سعی کنید ببینید بیماری ایشون در چه مرحله ای هست اصلا میتونید برید پیش دکتر ایشون تحقیق کنید خیلی از افراد مبتلا عین بقیه زندگی میکنن فقط اگر حمله ای باشه چند روز پالس کورتون میگیرن تا علایم فروکش کنه و اینکه تضمینی وجود نداره اگر همسر آینده تون ام اس نداره آدم سردمزاجی هم نباشه پس تا میتونید رک و صریح و شفاف با طرف حرف بزنید و تحقیق کنید 

belfijoon هستم                                                                 

[QUOTE=200379573]بنده از سال ۸۸ ام اس دارم تا دوسال پیش خودمم نمیدونستم یعنی دکترم اون زمان بهم نگفت تاااااااا دو سال ...[/QUOT

یک روز در میان آمپول اکتوفرون میزنه. خودش میگه مثلا یک بیمار دیابت که باید انسولین بزنه منم اکتوفرون میزنم

[QUOTE=200379573]بنده از سال ۸۸ ام اس دارم تا دوسال پیش خودمم نمیدونستم یعنی دکترم اون زمان بهم نگفت ...

نوع دارو بستگی به تشخیص دکتر داره من یک روز در میون سینومر میزنم 

belfijoon هستم