2777
2789

من فعلا امروز‌اولین روز‌قهرمه و اولین باره قهر کردم اومدم خونه مامانم ولی نمیدونم‌چی‌میشه

علتش اینه من میگم‌پیشرقت کنیم ولی ایشون به من و‌ خواسته هام میگه عقده ای

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل دست بزن داشت و بی نهایت منو میفروخت ب خانوادش و کوچیکم میکرد بعدها اعتیاد شدید . زندگی زهرم شد هیچوقت درست نشد از هر دری وارد شدم درست نشد . هرکاری ک فکرشو کنی ب سرم اورد . تا اخر ب سختی جدا شدم و الان کاملا راضی ام میجم کاش همون موقع ها جدا میشدم عمرمو پاش هدر نمیدادم 

♥️🥺
شوهر منم ۵ باری دست روم بلند کرده

اینا بدتر میشن که بهتر نمیشن . سفت و سخت جلوش وایستا یه اپشنی که همیشه در اختیارش میزاری رو ازش بگیر ببین تغییری میکنه یا نه . فقطم بگو که ب دلیل کتک زدنته . تو ضعیف کشی . بزار ب خودش بیاد

♥️🥺
اینا بدتر میشن که بهتر نمیشن . سفت و سخت جلوش وایستا یه اپشنی که همیشه در اختیارش میزاری رو ازش بگیر ...

۴ بار اینا سیلی زده ییار از موهام گرفته محکم کمی از موهام اومده بود دستش

سبک سنگین کن خوبیاشو و بدیاشو اگر خوبیاش بیشتر بود تلاشتو بکن ولی ب این فکر کن که اگر دست بزنش رو نتونه کنار بزاره ایا تا اخر عمر میتونی کشش داری تحمل کنی با عوارضی که بعدش دامن گیرت میشه از لحاظ جسمی و روانی

♥️🥺