2777
2789

دخترم یازده ماهشه خیلی به من وابستس باید همش کنارش بشینم باهاش بازی کنم از جام پاشم نق میزنه.چی کار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره الان یکسال و نیمه است هنوزم همینطوریه با هزار ترفند پیش باباش سرشو گرم میکنم میرم بیرون تا میام مثل بچه هایی که سالها از مادر دور بودن بدو بدو میاد بغلم میکنه اشک میربزه😑😓😁

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اره الان یکسال و نیمه است هنوزم همینطوریه با هزار ترفند پیش باباش سرشو گرم میکنم میرم بیرون تا میام ...

آره دختر منم چند ساعت اگه بذارمش پیش مامانم بعدش میاد بغلم انگار سالهاست منو ندیده از بغلم پایین نمیاد دیگه

آره دختر منم چند ساعت اگه بذارمش پیش مامانم بعدش میاد بغلم انگار سالهاست منو ندیده از بغلم پایین نمی ...

تا دوسال اینطورین بعد خوب میشن من تو اشپزخونه براش اسباب بازی یا وسایلی که دوس داره میذارم یکی به کارام میرسم یکم پیشش میشینم بچه داری سخته ولی بازم خداروشکر 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بچه ی منم۱سال و۵ ماهشه همینه پیش هیچچچچ کس نمیمونه هیچ کس نابودشدم ۱۱کیلووزن کم کردم بغلمه میپزم ...

وای اخه سنگینه نمیتونم بغل کنم باهاش کار کنم همش نشستم کنارش وسط خونه

تا دوسال اینطورین بعد خوب میشن من تو اشپزخونه براش اسباب بازی یا وسایلی که دوس داره میذارم یکی به کا ...

براش وسیله میذارم نمیشینه میاد خودشو آویزون میکنه به پای من نق میزنه