من با دختری دوست بودم ولی خو بعد از یه مدت بخاطر سوتفاهم ها یه بحثی داشتیم با هم. ولی بعدش عذر خواهی کردم و گفت ببخشید ولی نمیخواد دیگ با من حرف بزنه. تا اینکه چن روز پیش درباره یه مسئله ای سوالی پرسید ازم و من جوابش دادم. دیگ خبری نشد. حالا من میخوام برم درباره این موضوع که فعلا تنها موضوع قابل چت و حرف زدن هست پیامش بدم اما رفیقم میگه کاری نکن ک بفهمه مهمه.از طرفی میگم سوال ساده بوده و ولش کنم از طرفی میگم وقتی بحث کردیم چرا باید بیاد سوالی بپرسه ک میتونه از یکی دیگ بپرسه و برم دربارش بحث باز کنم. حالا شما بگین برم پیوش و یا بیخیال شم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم فقط خواسته خودشو یادآوری کنه که بری دنبالش باهاش حرف بزنی چون هیچ دلیلی نداره بیاد از ش ...
منم همینو میگم. میگم کسی ک باهام بحث کرد چرا باید سوالی بپرسه ک جوابشو میتونه جای دیگ پیدا کنه ولی از طرفی میگم شاید فقط یه سوال سادع باشه خودمو گول نزنم