2777
2789
عنوان

با تجربه ها کمک کنن

74 بازدید | 11 پست

من با دختری دوست بودم ولی خو بعد از یه مدت بخاطر سوتفاهم  ها یه بحثی داشتیم با هم. ولی بعدش عذر خواهی کردم و گفت ببخشید ولی نمیخواد دیگ  با من حرف بزنه.  تا اینکه چن روز پیش درباره  یه مسئله ای سوالی پرسید  ازم و من جوابش دادم.  دیگ خبری نشد. حالا من میخوام برم درباره این موضوع  که فعلا تنها موضوع قابل چت و حرف زدن هست پیامش بدم اما رفیقم میگه کاری نکن ک بفهمه مهمه.از طرفی میگم سوال ساده بوده و ولش کنم از طرفی  میگم وقتی بحث کردیم چرا باید بیاد سوالی بپرسه ک میتونه از یکی دیگ بپرسه و برم دربارش  بحث باز کنم. حالا  شما  بگین  برم پیوش و یا بیخیال شم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو

دفعه قبلی ک گفت حرف نزنیم فکر کردم بخاطر اینه ک زیادی هواشو داشتم مغرور شدا. الانم رفیقم میگ بری فکر میکنه مهمه دوباره بی محلی میکنه بازم میگی برم؟

بنظرم فقط خواسته خودشو یادآوری کنه که بری دنبالش باهاش حرف بزنی  چون هیچ دلیلی نداره بیاد از ش ...

منم همینو میگم. میگم کسی ک باهام بحث کرد  چرا  باید سوالی بپرسه ک جوابشو میتونه  جای دیگ پیدا کنه ولی از طرفی میگم  شاید فقط یه سوال سادع باشه خودمو گول نزنم

منم همینو میگم. میگم کسی ک باهام بحث کرد  چرا  باید سوالی بپرسه ک جوابشو میتونه  جای ...

نه بدون قصد نبوده اصولا دخترا وقتی بخوان خودشونو یادآوری کنن بهونه های بچگونه پیدا میکنن

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•