2777
2789
عنوان

دیابت بارداری و تزریق انسولین

5002 بازدید | 29 پست

دوستان کسی دیابت بارداری گرفته که براش انسولین دکتر تجویز کنه؟خطرناک نیست؟من به خاطر استراحتومطلق یکدفعه ای قندم رفت بالا که گفتن خیلیزبالاست ووانسولین برام تجویز کردن اما میترسم بزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی چطوری چه خبر کوچولو چطوره؟ چند هفته ای الان یه خبری لز خودت بده 

سلام عزیزم شما در چه حالی؟جال دلت خوبه؟

منم خوبم دیگه به ماه ۸ رسیدم ان‌شا الله این‌ماه و تموم کنم دیگه نفس راحتی میکشم،شما فک کنم باید دیگه به ۳۰ رسیده باشی

سلام عزیزم شما در چه حالی؟جال دلت خوبه؟ منم خوبم دیگه به ماه ۸ رسیدم ان‌شا الله این‌ماه و تموم کنم ...

سلامت باشی نه بابا 26 هفته ام کی زایمانته به سلامتی سزارین میری یا طبیعی؟ 

یه صلوات نی نیمو مهمون کن تا سالم بیاد تو بغلم 🌹❤️
سلامت باشی نه بابا 26 هفته ام کی زایمانته به سلامتی سزارین میری یا طبیعی؟ 

قربونت برم‌من طبیعیم ،وارد ۳۳ هفته شدم خدا را شکر دیگه کمی تحمل کنم ماه دیگه باید زایمان‌کنم 

قربونت برم‌من طبیعیم ،وارد ۳۳ هفته شدم خدا را شکر دیگه کمی تحمل کنم ماه دیگه باید زایمان‌کنم 

ای جونم عزیزدلم خداروهزار مرتبه شکر اون روزا هم گذشت 😍 😍 برای منم خیلی دعا کن برسم به این روزا یه خورده استرسم کم بشه 

یه صلوات نی نیمو مهمون کن تا سالم بیاد تو بغلم 🌹❤️
ای جونم عزیزدلم خداروهزار مرتبه شکر اون روزا هم گذشت 😍 😍 برای منم خیلی دعا کن برسم به این روزا یه ...

قربونت برم من ،استرس نداشته باش چون خداوند مراقب خودت و نینیته و به زودی زود این هفته ها را میگذرونی ،حتما حتما هروز تو دعاهامی