سلام خانمای گل.من ۳ماهه اقدام هستم و ماه قبل جدی تر اقدام کردیم ینی از نزدیک شدن ب تخمک گذاری یک شب درمیان نزدیکی داشتیم واینکه امروز ۳روزه که پری عقب افتاده اما حالتهاشو دارم درد دل میگیرم یه لحظه اما خوب میشه معده ام نفخ میکنه و اشتهام بنظرم زیاد شده من خیلییی کم غذام و سینه هام متورم شده و ب شدت درد میکنه نزدیک پری سینه هام دردمیگرفت اما ن به این شدت...ترشحم کم وبیش دارم دلم ی مدلی درد میگیره فک میکنم الان پری میشم اما نشدم حالت تهوعم یکم دارم بنظرتون اگر تاچندروز پری نشدم تست بزنم؟ سپردم بخدا اما خیلی دلنشین انتظار کشیدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزم صبح باز تست زدم مثبت بود رفتم آز دادم ظهر جوابش حاضر میشه
سلام سدف جان
چیشد جواب گرفتی
انشاالله که مبارکه
خدایا هزاران مرتبه شکرت واسه تولد۵سالگی دخترم..باز هم منتظر هدیه های سالم و صالح و زیبایت هستم دامنم رو سبز کن.اللهی آمین....برای نی نی دار شدن همه نی نی سایتی ها صلوات...
خدایا هزاران مرتبه شکرت واسه تولد۵سالگی دخترم..باز هم منتظر هدیه های سالم و صالح و زیبایت هستم دامنم رو سبز کن.اللهی آمین....برای نی نی دار شدن همه نی نی سایتی ها صلوات...
سلام عزیزم بله صبح آز دادم مثبت بود شنبه نوبت گرفتم برم پیش دکتر زنان تحت نظر باشم اما من اصلا فولیک اسید نخوردم نمیدونستم اما چون یکم کم خونی داشتم ففول میخورم و ویتامین ب ۱
عزیزم ایشالا ازصمیم قلبم میخام همه ب ارزوشون برسن و نی نی سالم و صالح دنیا بیارن .شما مگه چندوقته اق ...
به امید خدا
من یه دختر دارم ۴سالشه
شکم دومم بعد۴ سال تو ۱۶ هفته خبر فوت پدرم ک شنیدم بر اثر شک عصبی قلبش ایستاد
سقطش کردم الان دوباره بعد۳ماه اقدام کردم
تحت نظر متخصص هستم
توکل کردم به خدا
شمام دعام کنید دعای زن باردار میگن مستجاب میشه