2777
2789
عنوان

بچه ها توی اقدامم اما به سوالام لطفا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 63 پست
من به بیبی چک اینا اعتقاد ندارم خودم ۵ روز بعد موعدم رفتم آز دادم مثبت بود 

دل درد و اینا داشتی ؟ اخه من خیلی کم اشتهام کلا ناهارمم ب زور میخوردم ۳روزه خودم میفهمم خیلی گرسنم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من حامله ای

من اصرار نمیکنم برای چیزی اخه این ماه اولین اقدام جدیمونه واینکه خودم خیلی دوست دارم نی نی بیارم شوهرمم خیلی دوست داره ولی سپردم بخداامیدوارم همه ی خانمای مهربون نی نی سالم دنیا بیارن و دلشون شادبشه

اگه چک زدی جواب منفی شد حتما هرمونهات بهم ریخته

اخه من چیزی مصرف نمیکنم دارو منظورمه دوماه پیش هم پیاز درمانی کردم متوجه شدم عفونتام رفع شده هرچندکم بودن کلا چایی نمیخورم همش دمنوش مصرف میکنم 

احتمالا مثبت باشه ی هفته بعد از موعد بی بی چک بزن ان شاالله ک خیره

مرسی راحیل جان هرچی خدا بخواد . اخه علایم پری دارم ولی نشدم.بعدشم ۵روز پیش رفتم بیرون توی پارک یهو دل دردشدید گرفتم و حس کردم فشارم افتاده ب سختی راه میرفتم نفخ شدیدم کرده بودم هول هولی امدیم خونه ویتامینم و تزریق کردم یکم بهترشدم

من به بیبی چک اینا اعتقاد ندارم خودم ۵ روز بعد موعدم رفتم آز دادم مثبت بود 

من این ماه باکیت تخمک گذاری اقدام کردم البته روزای قبلشم داشتم ولی ب محض حاله انداختن اقدام کردیم نمیدونم شایدم من توهم زدم و انتظار بارداری ندارم شایدم پری شدم😬😬😬😬😬

بذار چهل روز از شروع پری قبلیت که گذشت بعد بی بی چک بزن.این علامت ها که سینه ام درد داره و تهوع دارم ...

ینی ۱ ماه دیگخ؟؟ خب من سابقه ندارم ۱ ماه پری نشم اصلا پریهام ۱ روز تاخیر داشت درشرایطی ک شهربه شهر میشدم یا سفرمیرفتم نهایییت ۲ روز