2777
2789
عنوان

بچه ها به پوستتون میرسید؟

354 بازدید | 30 پست

سلام کدبانوهای عزیز  

بچه ها شما به پوستتون میرسید؟

چه چیزای استفاده میکنید که فکرمیکنید خوبه چه گیاهی چه شیمیایی

دلم میخواد یکم به پوستم برسم  

من خیار میزنم 

ماست وزرد چوبه 

روغن نارگیل میزنم خیلی خوب میکنه 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی😍

من از شیمیایی ها نتیجه خاصی نمیبینم فقط یه ضد جوش استفاده میکنم

و این دوتا ماسکم عالیه من همیشه انجام میدم دیگه به کرم پودر نیاز ندارم:ماسک عسل +زردچوبه

میزارم یکم یخچال تا سفت بشه بعد ۲۵-۳۰ دقیقه میزنم رو صورتم

بعد ک شستم آرد سفید+نشاسته سیب زمینی+گلاب میزنم تا ۳۰دقیقه😍😍

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍

یه ماسکای دیگم هم پودر ژلاتین با ذغال فعال با آب جوش

قشنگ همه چی پوستو میکشه بیرون بعضی موها زائدم میبره  

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍

روتین ساده ی خودمو دارم 

ماهی ی بارم میرم پاکسازی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
واسه چی خوبه عزیزم؟

زردچوبه وماست برای جوش وجوانسازی 

روغن نارگیلم کلا برای پوست خوبه برای جوانسازی پاک سازی وجوش واینا 

خیارم من تاز ازاینجا شنیدم میزنم 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

بخور دادن و بعدش ماسک گذاشتن... ماسک عصاره شیرین بیان با ماست  خیلی خوبه... اسکراب های شیمیایی یا طبیعی مثل سفید آب بسیار خوبه

ماسک آب سیب زمینی قبل خواب بزنیم برای روشن شدن پوست عالیه