2777
2789
عنوان

هفته 19 لطفا بیاییننن😐

610 بازدید | 25 پست

با کلی ترس و اصرار دکترم رفتم سونو واژینال طول سرویکسم در هفته 19 تقریبا29 بود و دهانه رحمم بسته بود، اینقد خوبه؟ ینی نگران نباشم؟دیگه سر‌کلاژ ک نمیکنن؟😢البته دکترم گف نیاز نیس ولی چون احساس سنگینی تو واژنم داشتم هنوز یکم‌ استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

30 فکر کنم که گفت خوبه سرکلاژ نمیخواد دیگه هم اصلا سونو نگفت برم

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

واسه من ۳۰ بود عزیزم به هیچ عنوان وسایل سنگین بلند نکن و استراحتتو بیشتر کن از هیچی نترس خد ا نی نی تو نگه داره برات

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
چند هفته بودی گلم؟

18 هفته و خرده ای یعنی تو 19 هفته

گفتم بعدا پایین تر نمیاد که دکترم گفت مهم نیست الان 30 خوبه

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
استرس نداشته باش ولی به حرف پزشک توجه نکن هر یکی دوهفته دهانه رحمتو چک کن اگر هفته ات بره بالا و نیا ...

هفته دیگه میشم 20 که بازم نوبت سونو واژینال دارم ... ینی تا چند هفته سرویکسمو چک کنم؟

واسه من ۳۰ بود عزیزم به هیچ عنوان وسایل سنگین بلند نکن و استراحتتو بیشتر کن از هیچی نترس خد ا نی نی ...

فداتشم استراحت مطلقم شیاف و آمپول پروژسترون مصرف میکنم

هفته دیگه میشم 20 که بازم نوبت سونو واژینال دارم ... ینی تا چند هفته سرویکسمو چک کنم؟

به نظرم به دکترت پیشنهادسرکلاژ بده

طول سرویکس تا اخر بارداری مهمه ولی معمولا تا هفته بییت و خورده ای سرکلاژ انجام میدن بعدش پساری میذارن

حالا که پساری داری خیلی مراقبت کن