الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پول چیزی بهم نمیده گاهی بخوام چیزی بخرم پول نداشته باشم کارتشو میده. چون خودم خیاطی میکنم درامد کم دارم. ولی اگه بفهمه ی پس اندازی کردم. نمیدونه چ بهونه ای بیاره بگیره.... اوایل ی کارت دستم بود یارانه میریختن فقط. وقتی معیشتی اضافه شد کارتشو گرفتم ازم
🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
بله عزیزم در رابطه با فروش محصولات مراقبتی و ارایشی و بهداشتی با برندهای مختلف هست که میتونی با معرف ...
یکم سخته باید خیلی فعال باشی تو فضای مجازی
مرسی ک وقت گذاشتی توضیح دادی عزیز دلم 🧡
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
برای خودم جدای همه خرید های پوشاک و لوازم مورد نیازم هرماه مبلغی واریز میکنه یجورایی همون نفقه میشه البته من خودم شاغل هستم و درآمد خودم هم هست که خداروشکر کفاف میده
اینکه چقدر خرج میکنم متنوع هست الان که کرونا هست کمتر خرج دارم چون خیلی جاهای تفریحی یا مسافرت نمیرم اصلا
من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.
یکم سخته باید خیلی فعال باشی تو فضای مجازی مرسی ک وقت گذاشتی توضیح دادی عزیز دلم 🧡
خواهش میکنم ولی اگر اطرافت ادم و اشنا زیاد داشته باشی تو اینکار خیلی موفق میشی حالا اگر وارد کار بشی با افرادی اشنا میشی که سابقه کاریشون پنج ساله و ماهی دویست میلیون درامد دارن
نحوه فروش اینا هم برات جلسه میذاریم و کامل یاد میدیم و پشتیبان داریم
اها شما همونی نبودی که گفتی برجی یک میلیارد درامد شوهرمه و دندونپزشکی میخونه؟
یک میلیاااارد😐😐😐😳😳😳
کسی ک ماهانه اینهمه درآمد داشته باشه دیوونه س اگ ایران بمونه😅🤣
ن اصلا شوهر من دندونپزشک نیس ک