2789
عنوان

خونریزی دارم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 47 پست

عزیزم انشاله ک نی نیت صحیح و سالم ب دنیا بیاد

ب نظرم کمرتو تقویت کن کاچی بخور،روغن کره بخور واقعا تاثیر داره

من ۶ بعد زایمانم زمین خورده بودم کمرم ضغیف شده بود نزدیک یماه خونریزی شدید داشتم همه چی سالم بود اما بند نمیومد از عطاری قرص کمر گرفتم بستم دوروزه قطع شد توام ی سوال کن ضرر نداره،اطرافیان ما بعد زایمان تا ۱۰دوز ب کمرشون میبندن ک کمر تقویت شه منم واقعا نتیجه گرفتم 

خوردن ناشتا سویق عدس خیلی عالیه اونم سرچ کن بین برای بارداری مصرفش چطوره،توی همین نی نی سایتم سرچ کنی خیلیا از سویق عدس نتیجه گرفتن

زرده باشه قلب بالای نود و پنج درصد تشکیل میشه منم مثل شما بودم فقط ساک و زرده با هماتوم و خونریزی و ...

الهی شکککر... خدا برات حفظش کنه، الهی که به سلامتی بغل بگیری دسته گلت رو🤲🤲🤲❤❤❤ یکی از نگرانیهای بزرگ من سونو رفتنمه.. که برم ببینم بچه هست، قلب داره یانه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم انشاله ک نی نیت صحیح و سالم ب دنیا بیاد ب نظرم کمرتو تقویت کن کاچی بخور،روغن کره بخور واقعا ت ...

آره اینا رووخوردم‌گلم. ممنون.. من قبل انیتقالم خیلی گرمیجات خوردم و به خودم رسیدم. بارداری قبلی من طبیعی بودو تا لحظه ای ک کورتاژ کردنم یه لک ندیدم. جنین قلبش ایست کرده بوو. اصلا هیچ لک و خون ندیدم. خودمو کشتم و مجبور شدم برم کورتاژ. اما این بارداریم میرم دستشویی خون میبینم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

آره اینا رووخوردم‌گلم. ممنون.. من قبل انیتقالم خیلی گرمیجات خوردم و به خودم رسیدم. بارداری قبلی من ط ...

عزیزم انشاله ک مشکلی نباشه دوستم

سویق عدسم توی همین نی نی سایت سرچ کن انگار برا خیلیا مفید بوده

عزیزم انشاله ک مشکلی نباشه دوستم سویق عدسم توی همین نی نی سایت سرچ کن انگار برا خیلیا مفید بوده

باشه عزیزم.ممنووونم ازت. اتفاقا دارم سویق عدس

عزیزم سرچ کن ک برای بارداری ضرر نداشته باشه فک کنم ناشتا تاثیر میذاره قرص کمر عاااالیه ولی ب عطاری ...

باشه عزیزم.ممنون محبت کردی

دلیل خونریزیم چی میتونه باشه

پسفردا وقت دکتر دارم🤒

بنظرتون دلیلش چیه

یه روز خونریزی کمی دارم، یه روز قطعه