2777
2789

نمیدونم درجریان تاپیک قبلی هستین یا نه،گفتم باردارم وشوهرم از وقتی دوسه ماهم بود شروع کرده هیز بازی درحالیکه از لحاظ ظاهری وجنسی وخونه داری کم نذاشتم،پاشدم رفتم از خونه بیرون،اصن تو این مدت ساعت۸به بعد تنها بیرون نرفته بودم،اومد دید نیستم،کلی زنگ وتهدید کرد اومددنبالم،کلی قسم وقرآن ودست روقرآن گذاشت من ادا اثول درنیاوردم اگه اینطور بود نمیگفتم بریم سراغ دوربین،درحالیکه خودم دیدم برا دختره ابروشو بالا داد وتوخیابونم چش میچرخونه ولی خودش میگفت من ناموس دارم یه دخترم توراه دارم بخاطر دخترمم شده اینجوری نمیکنم مریضم مگه زن به این خوبی دارم اینجوری بکنم ،به خدانمیدونم چیکار کنم دیگه،من توهمی نیستم بارها دیدم این مدت،چیکار باید بکنم؟

بگو خودتو درس کن 

واقعا چ مرگشونه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو ناراحت نکن اکثر مردا همینم

ما زنا باید یاد بگیریم که این چیزا به یه ورمون نباشه و خودمونو پیر و داغون نکنیم بخاطر این چیزا 

اونا هم ببینن ما بیخالیم میزارن کنار حساس که بشیم هی تکرار میکنن

والا اون زنای تو خیابونم کم کخ ندارن. حتما زنکه یه چراغ سبزی نشون داده دیگه. 

خب چه زن چه مرد مورد دار زیاده،خیلی از آقایون برامنم اشاره بازی کردن ونگاه کردن من خودم چشمم دزدیدم سرم مایین انداختم،شوهرمنم بلید خودشو نگه داره اگه زنه اینجوری دید

اینکه بدتره. دیگه راحت میتونه کارشو توجیه کنه بگه تو برام کم گذاشتی. 

حالا که واسش زیاد گذاشتی چجوری جواب خوبیاتو داد؟

سرد باش ک بفهمه یه تفاوتی بین خوب بودن و بد بودن هست

غصه هاتو با قاف بنویس تا باورشون نکنی :)
حالا که واسش زیاد گذاشتی چجوری جواب خوبیاتو داد؟ سرد باش ک بفهمه یه تفاوتی بین خوب بودن و بد بودن ه ...

خب انگیزه ش واسه چشم چرونی بیشتر میشه که. بعد ممکنه کارای دیگه هم بکنه. 

اسی باید کاری کنه شوهرش  پشیمون بشه از اشتباهش و دیگه تکرار نکنه. نه اینکه خودش بیاد بستر براش فراهم کنه و بهونه بده دستش. 

خب چه زن چه مرد مورد دار زیاده،خیلی از آقایون برامنم اشاره بازی کردن ونگاه کردن من خودم چشمم دزدیدم ...

عزیزم پس خودت میدونی. واقعیت اینه که درصد خیییلی زیادی از مردا اینطورین و کاری هم نمیشه کرد باهاشون.

حالا دو تا چشمک زده و چشم و ابرو بالا انداخته. زیاد سخت نگیر و حساس نباش اینطوری فقط خودت اذیت میشی . به جهنم بذار هر کار میخواد بکنه.