نمیدونم درجریان تاپیک قبلی هستین یا نه،گفتم باردارم وشوهرم از وقتی دوسه ماهم بود شروع کرده هیز بازی درحالیکه از لحاظ ظاهری وجنسی وخونه داری کم نذاشتم،پاشدم رفتم از خونه بیرون،اصن تو این مدت ساعت۸به بعد تنها بیرون نرفته بودم،اومد دید نیستم،کلی زنگ وتهدید کرد اومددنبالم،کلی قسم وقرآن ودست روقرآن گذاشت من ادا اثول درنیاوردم اگه اینطور بود نمیگفتم بریم سراغ دوربین،درحالیکه خودم دیدم برا دختره ابروشو بالا داد وتوخیابونم چش میچرخونه ولی خودش میگفت من ناموس دارم یه دخترم توراه دارم بخاطر دخترمم شده اینجوری نمیکنم مریضم مگه زن به این خوبی دارم اینجوری بکنم ،به خدانمیدونم چیکار کنم دیگه،من توهمی نیستم بارها دیدم این مدت،چیکار باید بکنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا اون زنای تو خیابونم کم کخ ندارن. حتما زنکه یه چراغ سبزی نشون داده دیگه.
خب چه زن چه مرد مورد دار زیاده،خیلی از آقایون برامنم اشاره بازی کردن ونگاه کردن من خودم چشمم دزدیدم سرم مایین انداختم،شوهرمنم بلید خودشو نگه داره اگه زنه اینجوری دید