2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد چی بهش بدم

1672 بازدید | 16 پست

نفخ و دل درد داره چی بهش بدم خوب بشه عرق نعنا بد نیست واسش؟

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دارویی نداره کولیک یه چندتا قطره هست زیادم تاثیر نداره دکتر پسرم میگفت خود به خود خوب میشه یکی ی ...

دختر من الان یه ماهشه کی خوب میشه چند وقت طول میکشه؟

تو یک تایم شروع به کریه میکنن تا چند ساعت تا خوابش ببره پسر تا 3 ماه از 11 شب تا 3 صبح یکسره گریه می ...

خیلی سخته منه بیچاره امروزم اسباب کشی داشتم از خستگی دارم میمیرم الانم بچم بی قراری میکنه

سلام هیچ دارویی تاثیر چندانی نداره ففط صدای لبلسشویی صدای اب بارون صدای سشوار و اینا معجزه میکنه بطوریکه بچه از شدت گریه یهو اروم میگیره و یکم ادامه داشته باشه راحتم میخوابه 

لازم نیس بری اینا رو روشن کنی برنامه های colic baby. رو دانلود کن نصب توش همه ی صداهای اروم ککنده ی کولیک بچه هست کلا بچه ای که کولیک داره فقط وقتی در حال حرکت باشه یا وقتی اینا رو میشنوه دردش اروم میشه و فقط باید تایمش برسه باکتری های لازم تو روده های رشد کنن اونوقت خوب میشه

این لینک برنامه ایه که خودم برای دخترم دو سال پیش استفاده میکردم و وااااااااقعا کمکم کرد

https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.gerald.dontcrymybaby

سلام هیچ دارویی تاثیر چندانی نداره ففط صدای لبلسشویی صدای اب بارون صدای سشوار و اینا معجزه میکنه بطو ...

ممنونم عزیزم