تو سر و پاهام احساس فشار دارم یعنی چجوری بگم یکی انگار داره فشار میده تو هیچ حالتی هم راحت نیستم وقتی دراز میکشم اذیتم میشینم همینطور یعنی فشار خونم بالاست؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم فشار خونم خیلی بالا بود یه مدت. من شهریار زندگی میکنم پیش دکتر محمد رضا هاشمی منش رفتم خدا رو شکر الان شرایطم بهتره. سایت داره یه سری مطالب خوب در مورد فشار خون گذاشته بود لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه چک بکن.
۱۷ سالمه مویرگای چشمم به حالت تورم میگیره و قرمز میشه گیجگاهم درد میگیره و بعضی وقتا سرگیجه یا سردرد دارم گاهی اوقام تپش قلب میگیرم رگای دستم بزرگ میشن و درد میگیرن اینا علائم فشارخونه؟ هرسری برای هر مشکلی میرم دکتر میگه هیچیت نیست این دفعه دیگه لگه هیچیت نیست همونجا میزنم فکر کنم دیگه دارم میمیرم💀😂
اگر فکر میکنید که فشار خون بالا دارید بهتره پیش متخصص قلب وعروق برید آخه فشار خون و قلب با هم در ارتباطن. اگ دنبال یه دکتر خوب هستید من دکتر میرصفایی رو بهتون معرفی میکنم مطبش هم تو برج پزشکان چیتگر هست