2777
2789
عنوان

چگونه خبر مرگ پدرمو بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 53 پست

خدا رحمتش کنه.به نظر من حتما از مشاور کمک بگیر .خیلی حساسن یه اشتباه میتونه ضربه بدی بهش بزنه

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحشون در آرامش .

الهی 🥺

میتونی بهش بگی بابایی رفته تو آسمونا ، اون بالاها نشسته نگات میکنه 🤦🏻‍♀️

باید تفاوت هارو بپذیریم! از یک کارخونه که بیرون نیومدیم که همه مثل هم رفتار کنیم و مثل هم بپوشیم! متفاوت بودن یک نفر در جامعه نشونه ی قدرتشه! لباس متفاوت پوشیدن، متفاوت رفتار کردن هیچ ربطی به فساد در جامعه نداره! درسته باید انسان باشیم و مراقب رفتارمون باشیم که به کسی صدمه نزنیم! ولی اینکه در اخر چی انتخاب کنم حق طبیعیه منه..                            ‌‌مولانا : پس زخم هایمان چه؟ +شمس : نور از میان زخم ها وارد میشود🌱

عزیزم تسلیت میگم ولی متاستفانه راه حلی ندارم 

ایشالا غم آخرت باشه 

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟

چقد ریلکسی!!!!!!!😐

الان چجوری تاپیک زدی

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

خدا پدر عزیزتونو رحمت کنه

اول بهش بگین خدا کسایی و که دوست داره میخواد پیشش باشن و تو اسمون زندگی میکنن ی مقدمه اینطور بگین و درباره زندگی پس از مرگ یکم براش حرف بزنید بعد اروم اروم بهش بگین

برا شادی روحشون فاتحه فرستادم

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

خدا بیامرزه . با قصه براش بگید ... و اینکه وقتی خاکشون کردن ببرید ببینه

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

تسلیت میگم‌عزیزدلم روحشون شادیکی ازبزرگارای فامیل باید بگه پدربزرگوارتون یه سفر طولانی رفته پیش فرشته ها و ازونجا مارو میبینه سفربهشت رفتن 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

روحشون شاد . این ماجرا خیلی حساسه به نظرم توی گوگل درباره این موضوع سرچ کنید . به هر حال خواهرتون یه مدت دچار بحران خواهد شد . حتی اگر در ظاهر هیچ واکنشی نشون نده . باید مواظبش باشید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

روحشون شاد 🌹🌹🌹

خدا بیامرزشون ، خدا به شما سلامتی بده 

وای میترسم 

گلم امکانش هست بگی چه علاعمی داشتن ؟؟

اخه یکی از بستگان علائم سرماخوردگی داشت دکتر گفت کرونا 

آبریزش بینی و ..

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏