کسی هست از شرایط اش با بچه اش تو این سن مشکلی داشته باشه ؟من خیلی در این باره سوال دارم خواهش میکنم کمکم کنید از وضعیت و رابطه تون با بچه تو این سن تون بگید
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من بچه خواهرم سینزده سالشه خودمم 17 سالمه خلاصه که هم بچه های 13 ساله رو درک میکنم چون سنم بشون نزدیکه هم مادر بچه رو 😉 اگه کاری از دستم بر بیاد در خدمتم خواهر
خواهرزادم ۱۳ سالشه پسره خیلی مشکل داره با مامان باباش فوق العاده لجباز و خودسر
یغنی میشه متولد ۸۶ پسر منم همین جور هست خیلی لجباز و همش تا یه حرفی میزنم بهش میگه میخواستی منو به دنیا نیاری استفاده از اینترنت ش که دیگه منم برات دارم و توی اینترنت هست
لجباز و خودسر و حرف گوش نکن. با کوچکترین حرف شروع به جرو بحث میکنن. شلخته و بی مسولیت
پسر من الان 9 سالشه همینه
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
من از هرکی میپرسم همینطور، فکر کنم این نسل خیلی سمج باشن.، 😅
دقیقا😅😅
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
پسر منم ده سالشه همینه .خیلی بی مسئولیت و شلخته اس 🙄
خدا به دادم برسه ۱۳سالگی میخواد چی پشه پس
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇