2777
2789

کسی هست از شرایط اش با بچه اش تو این سن مشکلی داشته باشه ؟من خیلی در این باره سوال دارم   خواهش میکنم کمکم کنید   از وضعیت و رابطه تون با بچه تو این سن تون بگید 

دختر یا پسر ؟؟؟

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این سن و سال اوج نیاز به توجه و محبت پدر و مادره

حتما باید سعی کنید ارتبطایتون با دخترتون خیلیی صمیمی تر از قبل باشه

چون ممکنه چند سال دیگه از نظر روحی یکم به مشکل بخوره

بر حسب تجربه🙌⁦❤️⁩

خواهرزادم ۱۳ سالشه پسره خیلی مشکل داره با مامان باباش فوق العاده لجباز و خودسر

یغنی میشه متولد ۸۶   پسر منم همین جور هست  خیلی لجباز و همش تا یه حرفی میزنم بهش میگه میخواستی منو به دنیا نیاری  استفاده از اینترنت ش که دیگه منم برات دارم و توی اینترنت هست 

لجباز و خودسر و حرف گوش نکن. با کوچکترین حرف شروع به جرو بحث میکنن. شلخته و بی مسولیت

پسر من الان 9 سالشه همینه

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
من بچه خواهرم سینزده سالشه خودمم 17 سالمه خلاصه که هم بچه های 13 ساله رو درک میکنم چون سنم بشون نزدی ...

چه خوب  از ۱۳ ساله ها بگو  عزیزم  چی میخواین از پدر و مادر   چقدر باید توی اینترنت باشید 

من از هرکی میپرسم همینطور، فکر کنم این نسل خیلی سمج باشن.، 😅

دقیقا😅😅

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
پسر من الان 9 سالشه همینه

پسر منم ده سالشه همینه .خیلی بی مسئولیت و شلخته اس 🙄

خدا به دادم برسه ۱۳سالگی میخواد چی پشه پس

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇