2777
2789

۴ساله از عقدوعروسی میگذره،باردار هم هستم،چندماهه هیزو چشم چرون شده،مچشو هم میگیرم کولی بازی درمیاره جلو میفته وانکار میکنه،محاله یه زن و دختر جا بندازه،بارها غیرمستقیم گقتم آدمی که دختر دارمیشه باید چندین برابر حواسش جمع کنه خطا نکنه تاییدم میکنخ😏

امروز رفتیم یه فروشگاه دوطبقه بود من جلو تر اومدم از پله که پایین میومدیم من برگشتم نگاش کنم باش حرف بزنم دیدم برا دختره ادا اصول درمیاورد قیافشو کج کرده بود🤢خواستم به روش نیارم ولی دست خودم‌نبود خودشم یکم‌هول کرد،انقدر قسمم داد ودادوبیداد کرد چیشده که گفتم برگشت دور زد گفت الان میرم میگم وسیله ای از خانمم گم شده دوربینو چک کنن،ولی دوربینشون وصل نبود کابلش اگرم کابل وصل کنن اون قسمت که صورت شوهرم‌باید باشه نیفتاده مطمئنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه وقیح شدن مردا🤐

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اگ مطمئنی زودتر باید جمع کنی این قضیه رو کاش با یه مشاور خوب حرف میزدی حتی تلفنی میگفتی واکنشش اینه ...

هزااااران بار باچشمم دیدم زودی حودشم میگه چیه چیشد درهم شدی رفتی توخودت ناراحتی

ازش بدم اومده کاش جای مادرم این میمرد

ای وای عزیزم انقد حرص نخور.واست خوب نیس

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
میفهمم حس و حالت رو فقط بهت بگم بی محلی کن انقدر بی محلی کن و به خودت برس که چشمش سیر بشه..خودش خست ...

به خدا از خودشو هفت جدو آبادش سرترهستم،جالب اینجاست به کسایی نکاه میکنه اگه جذاب ولوند باشن آدم انقدر دلخور نمیشه