2777
2789

من ۳۱ام یعنی پنجشنبه رفتم آزمایش خون. جوری که حساب کرده بودم تخمگذاریم ۱۹ یا ۲۰اام بود. یعنی ۱۰ یا ۱۱ روز قبلش. آزمایشم منفی با بتای >۰.۳ سه دهم بود😔 کاش یکی بگه زود رفتی و امیدی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگذشته که. ۲ روز دیگه باید بشم. شایدم ۳ روز

خب پس زود رفتی باید صبر کنی یک هفته از تاریخ پریودت بگذره بعدش بری آزمایش بدی قبلش هم بیبی چک بزن بعد برو ازمایش ک مطمئن بشی 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
خب پس زود رفتی باید صبر کنی یک هفته از تاریخ پریودت بگذره بعدش بری آزمایش بدی قبلش هم بیبی چک بزن بع ...

خب اگه عقب بندازم که مطمعن میشم باردارم. چون اصلا عادت عقب انداختن ندارم

دکتر باید تشخیص بده مگه دکتر نرفتی؟ اول باید بری چکاپ شی

۱۰ بار رفتم. اخری گفت زخم داری. زخمت بزرگه. اینقد ترسوند منو . دیگه از هر چی دکتر بدم اومد. الانم دارم فولیک اسید و ویتامین هارو میخورم. اما باز دکتر دیگه وقت گرفتم. پاپ‌اسمیرم دادم. فردا پس فردا آماده میشه جوابش

۱۰ بار رفتم. اخری گفت زخم داری. زخمت بزرگه. اینقد ترسوند منو . دیگه از هر چی دکتر بدم اومد. الانم دا ...

اگه زخم داری حتما اول اونو درمان کن عزیزم 

چون عفونت برا جنین خیلی ضرر داره و باعث زایمان زودرس هم میشه

دکتر طب سنتی هم میتونی بری

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
اگه زخم داری حتما اول اونو درمان کن عزیزم  چون عفونت برا جنین خیلی ضرر داره و باعث زایمان زودر ...

بیینم چی میشه 😞خیلیا اینجا گفتن اول بچه بعد فیریز. البته الان دارم دارو میخورم . یه آمپول آنتی بیوتیک هم دکتر قبلی داده نزدم هنوز