بایکی ۱۵ روزه هستم خیلی مورد مناسبیه با قصد ازدواج میحرفیم میگه معاشقه هم بهتره باشه تو دوستیمون اما رابطه نمیخاد بنظرتون چیکار کنم؟شما تا چه حد بودین؟ازدواج کردین باهم بعدش؟؟حرف ازدواجم میزنه گف اگ بخای همین فردا ب مادرم نشونت میدم ؟چیکارکنم ؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چگونه اقایون رو دیوانه کنیم؟ نیازی نیست کاری انجام بدین،خودشون روانین، اگه میتونین برای سلامتیشون دعاکنین...😀😂😈 اگر شوهرت خیلے غر میزنه باهاش دعوا نڪن، بغلش ڪن...بغلش ڪن ببرش دم پنجره بندازش پایین😐😂تنها کسایی که فهمیدن شوهر به هیچ دردی نمیخوره عنکبوتای ماده هستن که بعد از جفت گیری عنکوبتای نر رو میخورن دمشون گرم 😂
سلام عزیزم خوبی ما قبل ازدواج دوست بودیم و خوب از اول قصدمون ازدواج نبود اما کم کم ک باهم بیشتر اشنا شدیم خوب معاشقه م داشتیم تورابطمون اما واقعیت اینه باید طرف تو بشناسی خیلیا هستن ب قصد ادواج میان جلو ولی سواستفاده میکنن میرن
معاشقه میتونه در صورتی تو رابطه باشه که بدون برنامه ریزی انجام بشه یعنی بعد شناخت و علاقه دو نفر به هم کشش پیدا کنن و دوتاشونم اینو بخان نه اینکه یک طرف همون اول همچین درخواستی بکنه
جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫