2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 27 پست
هشت ساعت طول کشید تا پسرم بدنیا بیاد الان که به طبیعی فکر میکنم لرزه میوفته به بدنم

هشت ساعت مدت زیادی نبوده خب.

شما در نظر بگیر عوارض وحشتناک سزارین رو!! یه جراحی بزرگه که پوست و چربی و عضلات و اعصاب کاملا پاره میشه. رحم باز میشه. روده ها تحت تاثیر قرار میگیرن. احتمال عفونت میدونی چقدر بیشتر از طبیعیه؟! تازه خطراتی که برای بچه هست رو هم در نظر بگیر.

شما یه نعمت بزرگ داری که تونستی طبیعی زایمان کنی. از دستش نده. 

زایمان طبیعی درد داره اما رنج نداره.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
زایمان شده کابوس روز و شبهای من😢😢😢 من نظرم رو سزارینه. هرکی طبیعی زایمان کرده منو ترسونده

ارع برا من که خیلی سخت بود حتی بعدشم من  ازبخیه هام لخته میومد و دردناک بود و ببوسمت از طرف دیگه اذیت میکرد

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع برا من که خیلی سخت بود حتی بعدشم من  ازبخیه هام لخته میومد و دردناک بود و ببوسمت از طرف دیگ ...

یبوست

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
ارع برا من که خیلی سخت بود حتی بعدشم من  ازبخیه هام لخته میومد و دردناک بود و ببوسمت از طرف دیگ ...

بعید میدونم سزارین کنن از همین الان برنامه ریزی کنید ورزش‌ها و فعالیت های زایمان، تنفس درمانی درد زایمان و... رو تمرین کنید 

سردرد احتمالی بعد از بی حسی واقعا بدترین چیز دنیاست. من تا یک هفته بعد از سزارین اولم سردرد داشتم تا جایی که دوبار از هوش رفتم.

حالا چون ورزشکار بودم شاید دوبار سزارینم باعث چسبندگی نشد. بار دوم که بازم تلاش کردم برای طبیعی. حالا ان شاالله زایمان سومم رو بتونم.

به خاطر سزارین مشکلات کبد و روده پیدا کردم.... دیگه کدومو بگم؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

زایمان اول دهانه رحم تنگ هست واژن تنگ هست به طبع درد بیشتر هست..ولی تو دومی اگر ماههای آخر ویتامین سی ومرکبات مصرف کنی بچه زیاد چاق نمیشه و زایمانت سخت نمیشه..

من سر بچه اول دو روز درد کشیدم ولی سر دومی صبح دردم گرفت تا رفتم بیمارستان آمپول فشار زدن یه ربع نکشید دنیا اومد...

تا میتونی باید پیاده روی کنی و خونه رو ماه اخر چهار دست و پا بری و جارو دستی بکشی ..آویشن دم کنی بخوری و زعفرون..من تا قبل رفتن تو اتاق زایمان سرم رو دستم گرفته بودم و راه میرفتم و نمینشتم و زور میدادم به خودم..ولی سر اولی فقط دراز کشیده بودم و اصلا کاری برای راحت تر شدن زایمانم نکردم و پدرم درومد...ولی کل عذابم فقط چند ساعت بود.. و بعد زایمان راحت بچه رو شیر میدادم و همه چی میخوردم و..در حالی که تخت بغلیم تاثیر بی حسی که رفته بود داد و هوار میکرد اشک میریخت بچه رو اصلا نمیخواست ببینه و التماس میکرد مرفین بزنن بهش..اونام میگفتن نمیشه باید بچه شیر بدی و اگر دارو بزنیم برات ،میره توی شیرت و بچه همش میخوابه و شیر نمیخوره و قندش میوفته..اونم یه جوری زجه میزد که دو ساله از اون موقع میگذره ولی هنوز صدای ناله هاش و فحشایی که به شوهرش میداد😁 یادم نمیره...

زایمان اول دهانه رحم تنگ هست واژن تنگ هست به طبع درد بیشتر هست..ولی تو دومی اگر ماههای آخر ویتامین س ...

آویشن و زعفرون ضرر ندارع؟ 

اره میدونم چون منم وقتی پسرم دنیا اومد راحت شدم و درد نداشتم به خاطر کرونا می گفتم که سزارین بهتره ولی با حرفای دوستان ترسیدم

شما ماما گرفته بودین یا همون پرسنل بیمارستان بهتون کمکم و رسیدگی کردن؟ 

آویشن و زعفرون ضرر ندارع؟  اره میدونم چون منم وقتی پسرم دنیا اومد راحت شدم و درد نداشتم به خاط ...

نه.. ماما میخواستم چیکار.. تو همین جا هرکی از تجربیاتش هرچی گفته بود رو انجام دادم..

زعفرون و آویشن و هرچی که سقط اور هست.. الان برات ضرر داره.. ماه اخر نزدیک زایمانت که شد بخور

من بدبخت حتی دکتر احمقم نیومدبعدا گفت تو اتاق عمل بودم نتونستم برسم بیام .. و با دکتر شیفت زایمان کردم..

ولی چون به اندازه کافی سر بچه اول تجربه بدست آورده بودم دیگه ناشی بازی درنیاوردم..

پرستارای بیمارستان هرچی گفتن انجام دادم خودمم که خیلی تحقیق کرده بودم چیکارا باید بکنم انجام میدادم..تو نت فیلم های خارجی زیاده که چطوری ماه اخر دوش بگیری که عضلاتت آماده زایمان شه.‌.دوش اب گرم رو شکم و کمر.. تند تند بری دوش بگیری ولی تایم های کوتاه کوتاه که یه وقت دردت نگیره تو حموم بمونی..🤣

من چند روز مونده بود که ۴۰ هفته بشم معاینه هفته گی داشتم.. رفتم دکتر معاینه کرد دهانه رحمم رو گفت نه برو هفته بعد بیا هنوز بچه بالاست..گفت اگر تا ۲هفته دیگه زایمان نکنی سز میکنم.. احمق.. رفتم خونه شروع کردم جارو دستی کشیدن.. لبه تخت نشستم بپر بپر کردم .. شب یه کوچولو دل درد کردم ولی صبح دردام نظم پیدا کرد تا رسیدم بیمارستان گفتن بچه اومده پایین زنگ زدن دکتر نیومد خودمم اصلا نمینشستم و اشتباه زایمان اولم رو تکرار نکردم..پرستار آمپول فشار زد و با دست دهانه رحمم رو هی باز میکرد تا بچه بیاد..خیلی این کارش درد داشت ولی خیلی کمک کرد دردی که قرار بود تو چند ساعت بکشم تو یه ربع درد کشیدم بهم گفت چهار دست و پا روی تخت بشین و زور بده منم گوش کردم انقدر راحت زایمان کردم.. سر بچه اول فقط دراز کشیدم و راه نرفتم زور نمیدادم تا زمانی که وقتش شدو همکاری نکردم ۲روز اسیر شدم مامانم میگفت رفتی بخش زایمان رفتم وضو بگیرم برات نماز بخونم که شوهرم زنگ زد گفت بچه دنیا اومده باور نمیکرده میگفته نه اشتباه شده این الان رفت تو..😁

الان بچه ی دوم و سزمیکنن یا باید پول بدیم؟ 

مال من بریچ بود ک سز شدم بچه دومم بود اولی رو طبیعی دنیا آووردم تصمیم داشتم این یکی هم طبیعی باشه ولی خوب هرچقدر پیاده روی کردم نچرخید

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
خدا حفظ کنه بچتونو تازه بدنیا اومدع؟ 

ممنون عزیزم.نه دهم این ماه هشت ماهش تموم میشه

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

منم واسه این چیزها میخوام سزارین اختیاری بشم. 

راستی اگه از زایمانت 7. 8 سال گذشته باشه میتونی سزارین بشی وگرنه فکر نکنم قبول کنن

1400/7/12 تولد سایا عزیزم😘😘😘
منم واسه این چیزها میخوام سزارین اختیاری بشم.  راستی اگه از زایمانت 7. 8 سال گذشته باشه میتونی ...

اها نه عزیزم پسرم چهار سالشه

نه.. ماما میخواستم چیکار.. تو همین جا هرکی از تجربیاتش هرچی گفته بود رو انجام دادم.. زعفرون و آویشن ...

خیلی خیلی ممنونم ازت عزیزم که وقت میزاری و برام همه چیو میگی فدات گلم منم به همه حرفات عمل میکنم انشالله که راحت باشه برا منم