نه.. ماما میخواستم چیکار.. تو همین جا هرکی از تجربیاتش هرچی گفته بود رو انجام دادم..
زعفرون و آویشن و هرچی که سقط اور هست.. الان برات ضرر داره.. ماه اخر نزدیک زایمانت که شد بخور
من بدبخت حتی دکتر احمقم نیومدبعدا گفت تو اتاق عمل بودم نتونستم برسم بیام .. و با دکتر شیفت زایمان کردم..
ولی چون به اندازه کافی سر بچه اول تجربه بدست آورده بودم دیگه ناشی بازی درنیاوردم..
پرستارای بیمارستان هرچی گفتن انجام دادم خودمم که خیلی تحقیق کرده بودم چیکارا باید بکنم انجام میدادم..تو نت فیلم های خارجی زیاده که چطوری ماه اخر دوش بگیری که عضلاتت آماده زایمان شه..دوش اب گرم رو شکم و کمر.. تند تند بری دوش بگیری ولی تایم های کوتاه کوتاه که یه وقت دردت نگیره تو حموم بمونی..🤣
من چند روز مونده بود که ۴۰ هفته بشم معاینه هفته گی داشتم.. رفتم دکتر معاینه کرد دهانه رحمم رو گفت نه برو هفته بعد بیا هنوز بچه بالاست..گفت اگر تا ۲هفته دیگه زایمان نکنی سز میکنم.. احمق.. رفتم خونه شروع کردم جارو دستی کشیدن.. لبه تخت نشستم بپر بپر کردم .. شب یه کوچولو دل درد کردم ولی صبح دردام نظم پیدا کرد تا رسیدم بیمارستان گفتن بچه اومده پایین زنگ زدن دکتر نیومد خودمم اصلا نمینشستم و اشتباه زایمان اولم رو تکرار نکردم..پرستار آمپول فشار زد و با دست دهانه رحمم رو هی باز میکرد تا بچه بیاد..خیلی این کارش درد داشت ولی خیلی کمک کرد دردی که قرار بود تو چند ساعت بکشم تو یه ربع درد کشیدم بهم گفت چهار دست و پا روی تخت بشین و زور بده منم گوش کردم انقدر راحت زایمان کردم.. سر بچه اول فقط دراز کشیدم و راه نرفتم زور نمیدادم تا زمانی که وقتش شدو همکاری نکردم ۲روز اسیر شدم مامانم میگفت رفتی بخش زایمان رفتم وضو بگیرم برات نماز بخونم که شوهرم زنگ زد گفت بچه دنیا اومده باور نمیکرده میگفته نه اشتباه شده این الان رفت تو..😁