2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچقد برای بچه وقت بذاری و باهاش تمرین کنی همونقد یاد میگیره و ذهنش فعال میشه پسر من ۲۳ ماهشه تقریبا کامل حرف میزنه و رنگارو تقریبا بلده شعرم یه چیزایی بلده . همه چی بستگی به خودت داره که بچه چقد یاد بگیره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
رنگ و عدد و حرف همه چیز بستگی به کار کردن شما داره. تلوزیون دیدنش. اینها رو حساب هوش بچه نذارید رو ...

دقیقا

جاری من پرستاره

پسرش سه ماه از پسر من کوچیکتره و از ۶ ماهگی مهد میرفت

هرچقدر هم باش کار کنم بازم پسر اون جلوتره چون باش کار میشه 

هر چند مطمینم پسرم از نظرم هوشی کمتر از اون نیست

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
ماشالاش باشه. صلوات

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
پس چی؟ بچه ها متفاوتن. در ضمن هیچ وقت پیش دیگران از بچتون تعریف نکنید. 

البته ک متفاوتند . در دوران کرونا که جایی نمی‌ریم خواستیم مادرها در مورد بچه ها گفتگو کنند از تلاششون بگن. لطفاً جبهه نگیرید