السا_خانوم مدیر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 2082 عنوان داغونم 😔😔😔😔😔 | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 19 پست اصلاازخودم متنفرم حالم بده عصبیم.ن توزندگی زناشویی موفقم ن توزندگی فردیم ن ب خودم اررش و بهامیدم ن ادم خوبیم حالم زاره کاش بمیرم وهزاول متولدبشم من دوست دارم ک بکوبم و ازاول بسازم ازکجاشروع کنم نمیدونم فک کنید ی ادم هستم ک میخواد تاره ازاون دنیاوارداین دنیابشه ومیخواد ک ی فرد مهم و معروف و موفق بشه و پدرومادرش و خواهربراداش و همسرش تزش راضی باشن مخصوصاخودش بازندگیش کیف کنه وعتشق خودش باشه بگم ک اینابرام مهمه دچون هیچ کدوم روندارم.راه حل میخوام 1400/05/02 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمینامقدم عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 264 اره یه روزی میفهمی که نباید برای حرف مردم کاری کنییا دیر یا زود انشالله که هرچه زودتر موفق باشید.
السا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 2082 یه روزی میفهمی که نباید برای حرف مردم کاری کنی یا دیر یا زود انشالله که هرچه زودتر مو ... مرسی اماواقعاخستم نمیدونم بایدازکجاشروع کنم
شمینامقدم عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 264 مرسی اماواقعاخستم نمیدونم بایدازکجاشروع کنم خسته چی؟از زندگیت لذت ببر من تو بدترین شرایط یادگرفتم خندیدنو عزیزمن بشین با خودت حرف بزن یه دفتر مداد بزار جلوت و بنویس از علاقه هات از اینکه چرا اینطوری میگی از اینکه خب مردم منو تایید کنن اخرش که چی..با خودت حرف بزن و بنویس جدی و صادقانه
السا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 2082 خسته چی؟ از زندگیت لذت ببر من تو بدترین شرایط یادگرفتم خندیدنو عزیزمن بشین با خودت حر ... ممنونم
خانهدارناوارد عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8013 عزیز دلم خدا نکنه داغون باشیییینزدیک پریودت نیست عشقم؟ احیانا؟😁😁😁😅 آشناست افکارت😉🤭 چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد