2777
2789
عنوان

خانوادم نمیزارن برم بیرون😢

4122 بازدید | 21 پست

اصلا نمیزارن تنها برم بیرون در صورتی که تاحالا هیچ کاریم نکردم که بگم به خاطر اطمینان نداشتنه

دیگه دارم روانی میشم به خدا ع وقتی کرونا اومده همش تو خونم     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

17

منم تو این سن اجازه نداشتم

بعد از کنکورم از ۷ دولت آزاد شدم و حتی تنها سفر میرم😎

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

من برعکس بزور منو میفرستن بیرون😓

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫
1401 کنکور دارم پس امید وار باشم    

اره بابا

من بابام حتی با دختر خالمم نمیذاشت برم بیرون

فردای کنکور به بابام‌ با ترس و لرز گفتم با دوستام برم بیرون؟

گفت تو از این به بعد از ۷ دولت آزادی🥳🥳🥳🥳🥳

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻
من ازادم همه جا برم اما اصلا بیرون نمیرم گاهی یک ماه خونم بزور میرم بیرون با این که تا هر وقت بخوام ...

منم

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫
من ازادم همه جا برم اما اصلا بیرون نمیرم گاهی یک ماه خونم بزور میرم بیرون با این که تا هر وقت بخوام ...

منم خودم خونرو به بیرون ترجیح میدم ولی دوست دارم سالی یه بار برم تنهایی خرید 

و اینکه بدونی ازادی داری با این که نداری خیلی فرق داره حس زندانی بودن به ادم میده😞

چون سنت کمه عزیزم دانشگاه برو شهر دیگ راحت برا خودت بچرخ

نمیخوام به خانوادم فشار مالی بیارم 

با خوابگاه مخالفن ولی خونه اجاره کردن هم میدونم خیلی خرج داره😓