2777
2789
عنوان

مادرشوهرم امشب هرچی خواست بهم گفت

819 بازدید | 51 پست

یکی ازفامیلای شوهرم توجمع همه فامیلابودنب خواهرشوهرم گفت خوب شد رفتین گرفتینش‌ هیچکی نمیومد بگیرتش منظورش با من بود خواهرشوهرمم هی میخندید و منو مسخره میکردن بعد هی  میگفت کی کارای خونتو میکنه کی اشپزی میکنه برات بهت نمیاد بتونی کارای خونتو بکنی ازاین حرفا منم امشب ب مادرشوهرم  گفتم فلانی داشت این حرفارو ب من میزد مادرشوهرمم جلوهمه داد زد ب من گفت یعنی میگی مارفتیم پشت سرتو حرف زدیم ب ما چ ک اون این حرفارو ب تو‌زده منم گفتم مگ من گفتم شما گفتید حالا فردا میخوام برم یخورده حرف بارش کنم چی بش بگم بنظرتون 

همون موقع چرا هیچی نگفتی

باید میگفتی خب کلفتایی عین شما هستن ک من دست ب چیزی نزنم دیگ

ناف شمارو برای کلللفتی بریدن ب کلفتیتون بایدم افتخار کنید

خواهشا فردا نرو دیگ

همون موقع ج ندادی

فردا میخای بری چیکار

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونجا باید حرفتو میزدی.فردا دیگه حرف زدنت فایده نداره.جنگ رو باید زمان جنگ کرد وگرنه بعد از زمان جنگ ارایش جنگی به چه درد میخوره

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
همون موقع چرا هیچی نگفتی باید میگفتی خب کلفتایی عین شما هستن ک من دست ب چیزی نزنم دیگ ناف شمارو بر ...

میخوام زنگش بزنم جوابشودادم اما همه بودن نتونسم زیاد حرفی بزنم خیلی لجم گرفته ازش

باید جواب اون خانوم میدادی ، مادر شوهرتم حتما چیزی گفتن ک زود جبهه گرفته ، جواب اونم باید همون جا میدادی نه ک بعدا فکر کنی بری کشش بدی 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
همونجا باید حرفتو میزدی.فردا دیگه حرف زدنت فایده نداره.جنگ رو باید زمان جنگ کرد وگرنه بعد از زمان جن ...

جلو ۱۰نفر ادم جوابشودادم اما بازم ب دلم ننشست بهش گفتم براچی جلوهمه اینجوری با من حرف زدی من کی گفتم شما گفتی

جلو ۱۰نفر ادم جوابشودادم اما بازم ب دلم ننشست بهش گفتم براچی جلوهمه اینجوری با من حرف زدی من کی گفتم ...

پس دیگه کفایت میکنه.سرد باش تا روزی که دوباره پاش بیفته اونوقت اینم بکوب تو سرش

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
وا چرا همون موقع نشستی و پهنشون نکردی. فردا چه فایده داره آخه.اه اعصابمو خورد کردی دختر.چقدر بی زبون ...

جوابشو دادم اما تو جمع زیاد قهوه ایش نکردم میخوام درست حسابی بشونمش سرجاش

وای خیلی حرصمو‌در اوردن بخدا 

شما باید جواب اون طرف اول رو میدادین و خودت باید از خودت دفاع کنی مادرشوهرت هیچوقت از تو دفاع نمیکنه به نظرم بگذر و تمامش کن درنهایت اگه دوباره اتفاق افتاد خودت جواب طرف رو بده