دوستان شوهرم بهم اصلا اهمیت نمیده روز تولد سالگرد ازدواج روز زن هیچی سه ساله زنشم یه کادو برام نمیخره اونوقت امروز تولد خواهرش بود بهش گفتم چون باردارم یه لباس دارم که اصلا نپوشیدم مارکشو نکندم ببریم براش اولش گفت باشه بعد گفت که من برا خواهرم ماشین مبخرم لباس چیه آخه😐😤منم عصبی شدم گفتم تو به من که زنتم یک بارم اهمیت نمیدی خلاصه از صبحم دوبار استوری کرده براش که تولدت مبارک ولی برا من یه بارم اینکارا رو نکرده. مادر شوهرمم کع والا اصلا غیر قابل تحمله امشب رفتیم اونجا خبرمون تولد خواهرشوهرم بود برگشت گفت وااااا چقدر پاهات بزرگه عین پاهای مردا میمیونه انگار تاحالا پای منو ندیده بود افریته خانوم خودش پاش ۳۶کفش بچگونه میخره بعد من چون پاهام ۴۱ مسخرم میکنه دیگه خسته شدم از کاراشون😭😭😭نمیتونمم با کسی درد دل کنم دارم میمیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب همونجا میگفتی مگه تازه پاهای منو دیدی...؟ در مورد شوهرتم اصلا اهمیت نده هر چی بیشتر حساسیت نشون بدی بدتر میکنه . خیلی نرمال باش و اصلا به روی خودت نیار که به اونا توجه میکنی و .... وقتی ببینه واست مهم نیست خودش کم کم بیخیال میشه. بعدم عزیزم تو که بارداری به خودت اهمیت بده بگو نمیتونم بیام جشن و ... خطرناکه واسم اذیت میشم. وقتی نری اذیتم نمیشی
خوب همونجا میگفتی مگه تازه پاهای منو دیدی...؟ در مورد شوهرتم اصلا اهمیت نده هر چی بیشتر حساسیت نشون ...
اگه بگم نمیام که محشر به پا میکنه بعدم بدون اجازه من بدون اونکه ب من بگن میخواستن تولدو خونه ما بگیرن منم اثاث کشی دارم کل وسیله هام وسط خونس کمک ک نمیکنن فقط حرف میزنن شوهرمم دید اوضاع خوب نیست گفته بود ما میام خونتون شما نیاین😐ینی مضخرف تر از اینا ندیدم