2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگذره. دوروز از اخرین باری که خوشحال شدم نگذشته که دوباره خودمو وسط یه ناراحتی دیدم. هر موقع میا ...

منم مث تو

دوروز پیش از ناراحتی تو عذاب بودم،امشبم باز تکرار شد

هووووف چی بگم

ان شاالله بهترمیشی

منم مث تو دوروز پیش از ناراحتی تو عذاب بودم،امشبم باز تکرار شد هووووف چی بگم ان شاالله بهترمیشی

واتساپ انلاین نشده از دیروز عصری هی میترسم میگم نکنه شمارشو عوض کنه و دیگه هیچ وقت نتونم پیداش کنم

واتساپ انلاین نشده از دیروز عصری هی میترسم میگم نکنه شمارشو عوض کنه و دیگه هیچ وقت نتونم پیداش کنم

اگه یه طرفه اس خودتو عذاب نده عزیزم

چند شب تحمل کن سختتتته میدونم ولی میگذره و عادت میکنی

اگه یه طرفه اس خودتو عذاب نده عزیزم چند شب تحمل کن سختتتته میدونم ولی میگذره و عادت میکنی

توی یکی از تاپیکام‌که امروز زدم توضیح دادم اوضاع‌ چجوریاس اگه برات مقدوره بخونش

اگه یه طرفه اس خودتو عذاب نده عزیزم چند شب تحمل کن سختتتته میدونم ولی میگذره و عادت میکنی

من سوال دارممم😑

لطفا قضاوت نکنید😕

من با دوست پسر سابقم یکسال پیش سر رفتارای بَدِ من تموم کردیم.

خودمم تقریبا رفتم 

بعد از کات کردنمون اون دوباره خودش به من زنگ زد و گفت قصد نداره هی هر روز زنگ بزنه و مزاحم من باشه.

الان یکساله همینطوری هی هفته ای یکبار تماس میگیره

ولی برنمیگرده یعنی من خودمم تا الان بهش چیزی نگفتم در مورد برگشتن و ایناولی خب مث ... پشیمونم😐😐

اینم بگم ک چند ماه اخیر خیلی رفتارش با من بد بود هی زنگ زدناشو کمتر میکرد الان باز خیلیییییی خیییییلیییییی بهتر شده😐❤️

راه حلی دارید برای برگردوندن؟!؟

این تاپیکم بود

من سوال دارممم😑 لطفا قضاوت نکنید😕 من با دوست پسر سابقم یکسال پیش سر رفتارای بَدِ من تموم کردیم. ...

بنظرم فراموشش کن عزیزم،این رابطه اخرش تورو داغون میکنه

سخته ولی بین بد وبدتر،  بد رو انتخاب کنی بهتره که بعدا روحت خط خطی بشه با موندن تواین رابطه