2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال

98 بازدید | 16 پست

وزن ۶۱ برای قد ۱۶۰ زیاده؟

چاق شدم تو قرنطینهههه😭😭😭

البته صورت پری دارم همیشه ام ی نمه تو پر بودم همه میگفتن هیکلت خیلی قشنگه لباسا تو تنم خیلی اوکی بود

ولی الان شکم زدم😐😐😐😐 

چ کنمممم عرررر😐😭😭

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بنظر من کلا به وزن نیست  منم ۵۹ کیلو ام همه فک میکنن ۵۴ کیلو ام

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

6 کیلو کم کنید خوبه🙂👌

روز ب روز دارم چاقتر میشم ب خوراک نیس قرنطیه ام تو خونه یکی دوماهه چون وضع کرونا دلتا افتضاحه تو منطقه ی ما نمیتونم بیام بیرون

فعالیتم کمه چاق شدم

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

ما نمیتونیم بگیم  چون استخون بندی شمارو ندیدیم که درشتین یا نه.اگه خودت احساس میکنی وزنت یکم بالا رفته زود جلوشو بگیر.هر چی اصافه وزنت زیاد باشه پایین اوردنش سخته.شکم خودش پارامتر خوبیه.اصولا نباید شکم داشته باشیم.ما هم همش یجا میشینیم.

بنظر من کلا به وزن نیست  منم ۵۹ کیلو ام همه فک میکنن ۵۴ کیلو ام

منم از ابجیم ۲ کیلو کمترم ولی همه فک میکنن حداقل ۱۰ کیلو ازم بیشتره😐😂

یکم اضافه داری  فقط یه کوچولو🤏

عررررر😭 کی کرونا تموم شه فعالیتم زباد شه حوصله رژیم گرفتنم ندارم ادم ۲ روز زنده اس😐😂

اگ طناب بزنی تو خونه هم فک کنم خوبه🤔

مگه همینکارو کنم☹

ما نمیتونیم بگیم  چون استخون بندی شمارو ندیدیم که درشتین یا نه.اگه خودت احساس میکنی وزنت یکم با ...

چون شکم زدم ☹ من ۵۵ بودم بعد فک میکردم نهایتا یکی دو کیلو اضافه کردم رفتم وزن کردم دیدم یا ابلفضل ۶۱ کیلوعم😐😐

بعد اصنم بهم نمیخوره ها اتفاقا اطرافیانم میگن لاغر شدم

ولی خودم میبینم ک شکم زدم

فعالیتتونو ببرید بالا دیگه😅 تو خونه ورزش کنید 🙂⁦❤️⁩

مگه همینکارو کنم☹

عررررر😭 کی کرونا تموم شه فعالیتم زباد شه حوصله رژیم گرفتنم ندارم ادم ۲ روز زنده اس😐😂

منم نمیتونم رژیم بگیرم 

اصلا اراده ندارم🥲

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊