2777
2789
عنوان

دوستانی که میخوان لاغر شن بیان

140 بازدید | 15 پست

دوستانی که میخواین وزن کم کنین ولاغر بشین میخوام یه گروه لاغری بزنم که با تشویق و حمایت وراهنمایی همدیگه ب یاری خدا فیت بشیم کسایی که دوست دارن میتونن آیدی تلگرامشون رو برام بفرستن، ضمنا دوستانی که درحال کاهش وزن هستن ودراین راه تاحدودی موفق بودنم حضورشون میتونه خیلی موثر باشه لطفا یاعلی بگین و بسم الله

خدایا شکرت🥰❤

سلام عزیزم ما که هممون تل نداریم حداقل توی وات بزن

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا می‌خوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵🥰....هدف دوم ۹۰😍...هدف سوم ۸۵🤩🥳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نت قطعه نمیتونم بیام تل ولی دوسداشتم بیام

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

❌❌❌❌فوری   فوری   فوری  فوری

استخدام  غیر حضوری کار اینترنی با گوشی موبایل در منزل

(ظرفیت استخدام محدود)📛

ب راحتی میتوانید در منزل پول در بیاورین💯💯

برای مشاغل زیر نیاز ب همکار داریم

✅تایپ

✅ ترجمه

✅پاسخگویی به مشتریان

✅مدریت فروش شرکت

✅تهیه و درج مطالب

✅تبلیغات شرکت

✅ ادمین کانال

از تمامی سنین دعوت ب همکاری میشود

کار ب صورت پاره وقت

حقوق ماهیانه 1 تا6 ملیون تومان

فروشگاه دارای مجوز نماد الکترونیکی می باشد

جهت کسب اطلاعات بیشتر ب ایدی زیر در تلگرام پیام دهید😜😝

Vahestekhdam

لطفا به هیچ وجه زنگ و پیام ندهید:)

فقط در تلگرام پاسخگو هستیم

من تجربه خودمو می گم با زیاد گرمی خوردن ادم اشتهاش رو از دست می ده من خودم فلفل سیاه و زرد چوبه یکم زیاد ریختم به غذا هم غذام خوشمزه شد ولی بعد یکی دو هفته اصلا میلم به غذا نمی کشید انگار روغن خوردم امتحان کنید شمام 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سلام عزیزم ما که هممون تل نداریم حداقل توی وات بزن

دوست دارم تو وات بزنم اما خوب میگم خیلیا ممکنه اعتماد نکنن شمارشونو بدن گفتم اول تل بزنم اشناکه شدیم راه افتاد بعد منتقلش کنم ب وات

منتها فعلا خیلی استقبال نشده اگه تعدادبره بالا یکاریش میکنم

خدایا شکرت🥰❤