2777
2789

خیلی ناراحتم  از زندگی خستم دوریش دیووونم کرده چند وقته صداشو نشنیدم من چی کم گزاشتم ک همش دلم میشکنه قلبم درد میکنه آخه کی قراره ما بهم برسیم خدایا لطفا 😔😔😔😔😔😔🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏🙏خواهش میکنم دعا کنید این پشکلات حل بشه و هرچه رودتر خدا بخواد تا بهم  برسیم🤲🤲🤲🤲🤲🤲انشالله

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

انشالله بهش برسی🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا به هم نمی رسید؟

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
چرا به هم نمی رسید؟

کسی نگفته نمیرسیم فقط نمیدونم کی میرسیم منم ک علم غیب ندارم فقط خدا میدونه انشالله هرچه زودتر برسیم😔🤲

چنو وقته باهم بودید؟چند وقته جدا شدید؟

۶ ساله باهمیم 

جدا نشدیم فقط سر یه چیز مسخره دعوا راه انداخت و یه هفته ای میشه صداشو ندارم پیام نمیده داغونم😔😔😔😔😔😔

چرا از هم دور شدین؟

موضوعات الکی اصلا بعد اینهمه مدت درکم نمیکنه مثلا اگه ازم چیزی میخواد مثلا اینکه میخواد همو ببینیم  من واقعا تمام تلاشمو میکنم ک برم پیشش ولی گاهی اوقاتم میبینم واقعا نمیشه به ک میگم بعضی وقتا درک میکنه ولی بعضی مواقع نه متاسفانه😔

۶ ساله باهمیم  جدا نشدیم فقط سر یه چیز مسخره دعوا راه انداخت و یه هفته ای میشه صداشو ندارم پیا ...

اوه عزیزم ۶سال زیاده.ولی تو پیش قدم نشو بزار خودش بیاد چون پسرا جنبه اینو ندارن که واسه آشتی کردن پیش قدم شی