2777
2789
عنوان

الان چی حالتون خوب میکنه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 112 پست
نزن این حرفو خدانکنه 

باور کن مردن اصلا چیز بدی نیست...در واقع تو شرایط بد من اکازیونه😭

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
هیچی. حالم خوبه

چقدر خوبه ادم بدونه هیچ دلیلی حال دلش خوب باشه

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن مردن اصلا چیز بدی نیست...در واقع تو شرایط بد من اکازیونه😭

منم یروزایی که حال روحیم خیلی بد بود مرگ میخاستم اما دیدگاهمو عوض کردم به زندگی  انشالله دیدتو هم تغییر کنه

سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
فقط مردن حالمو خوب میکنه

وای تو رو خدا چرا همه ارزوی مرگ دارن اگر اونور خبریه بگید منم بیام  نزن این حرفو خدا قهرش میگیره

خوب بشم . به پدر مادرم کمک کنم 

به امید خدا

وای تو رو خدا چرا همه ارزوی مرگ دارن اگر اونور خبریه بگید منم بیام  نزن این حرفو خدا قهرش میگیر ...

خسته ام دیگه بخدا خسته ام دیگه نمیکشم میخوام بمیرم فقط 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
خسته ام دیگه بخدا خسته ام دیگه نمیکشم میخوام بمیرم فقط 

خب زمونس دیگه بالا پایین داره همه خسته میسن یروزایی تو زندگی هست که یک ساعت یک روز میگذره واسه ادم اما نباید نا امید بشه صبر داشته باش توکلت به خدا باشه اتفاق قشنگه میفته به موقع خودش

بیدار شم ببینم همه این یک هفته که داییم فوت شده رو خواب دیدم😔

همه یکی تو زندگیمون داریم که نداریم 

خدارحمت کنه

خب زمونس دیگه بالا پایین داره همه خسته میسن یروزایی تو زندگی هست که یک ساعت یک روز میگذره واسه ادم ا ...

دیگه کی من که دیگه پیر شدم تموم شدم رفت البته خیلی وقته که تموم شدم😐😔

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
دیگه کی من که دیگه پیر شدم تموم شدم رفت البته خیلی وقته که تموم شدم😐😔

والا الان پیرها خیلی امید وار تر از جونا هستن ناامید نباش نا امیدی  انگیزه ادمو میگیره نیمه پر لیوان ببین

والا الان پیرها خیلی امید وار تر از جونا هستن ناامید نباش نا امیدی  انگیزه ادمو میگیره نیمه پر ...

سپاسگذارم دوست عزیز مهربون از دلداریت ان شاالله همیشه شاد سلامت باشی😊❤🙏🌹

سپاسگذارم دوست عزیز مهربون از دلداریت ان شاالله همیشه شاد سلامت باشی😊❤🙏🌹

🙏👍