حال منو این خوب میکنه که برم تو یه روستا یا جای خلوت که دور از هیاهو شلوغی مشغله کاری باشم بشینم فقط ps4بازی کنم صبح تا شب اینقدر بازی کنم تا چشمام از کاسه در بیاد کلی تنقلات کنارم باشه بخورم بریزم رو زمین همجا کثیف شه کسی هم نباشه غر غر کنه بهم( اشاره غیر مستقیم به مادرم) 😁😁😎 البته بمدت ۱۰ روز
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
دیه داداشم بخشیده بشه یاکم بشه مشکلش حل بشه نینی توراهیم پسرباشه سالم و صالح باشوهرم آشتی کنم البته اون بیادسمتم قلبموشکسته نفرت دارم ازش ولی طاقت قهرندارم باهیچ کس
منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲