2777
2789

برای شستن روزانه صورت از چه فوم شستشو يا پن و... استفاده کنم خوبه؟ برای پوست چرب.... 

و اینکه برای روتين روزانه چیکار کنم و اینکه بگین از چه مارک هایی استفاده کنم ... ؟

راهنماییم کنین❤️

من ژل شست شو صورت و تونر هیدرودم استفادا میکنم چند ساله راضیم

هفته ای یبار تو حموم اسکراب میکنم

الان جدیدا ماهی یبار میرم پاگسازی تخصصی پوست برای گنترل چربی صورت

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتین:به ترتیب ژل یا فوم شست و شو، تونر، سرم، مرطوب کننده، ابرسان، ضدافتاب و بالم لب

هفته ای دوبار اسکراب

ماسک دور چشم

ماسک صورت هفته ای 2 الی 3 بار

روزانه 8 لیوان اب

ژل garnier. نوتروژینا و لورال بهترین بودن تو چیزایی که استفاده کردم

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

شوینده ی صورت هیدرودرم و مای 

تونر و میسلار واتر

آب برنج خیلی خوبه با پنبه بزن به صورتت بزار خشک بشه یا اینکه توی قالبای یخ کوچیک بزار توی فریزر هر روز بزن به صورتت 

اسکراب بیتوری 

اسکراب صدف دریایی 

ماسک ورقه ای 

آها میشه چند مدل برند واسه پوست چرب معرفی کنین

شوینده....گودویرچوز عالیههههه😍😍 دیپ سنسم خیلی خوبه،هر دوشو داشتم

ضدافتابهم بی رنگ بگیر....ژنو خودم میزنم، لافارر و پریم

ابرسان....ژوت و وچه و مورینگا امو و شون همشونو داشتم خیلی خوبن.

مرطوب کننده ام... شون دارم.

اسکراب ...فاربن دارم