2777
2789
عنوان

بچه ها خیانته؟

149 بازدید | 14 پست

خوشگلا به نظرتون چت صمیمی یه نفر با یه دختر که وسط راه دختره یه قلب میزاره بیو و میگه نگاه کن پسره میگه مگه من دوست پسرتم بردار دوباره حلقه میزاره باز پسره میگه بردار میگه توهمی کی با تو بود واسه خودم گزاشتم 

بعد دو باره بعد چند روز خودش پیام میده و دوست پسر من یکم از صمیمیت کم میکنه ولی بازم باهاش بد حرف نمیزنه چون میگه من قصدشو نمیدونستم گفتم شاید سنش کمه یه جیز گفت از سرش پرید بچه ها منظورم از صمیمیت منظورم لاس نیستا 

بعدم که میبینه نه دختره قصدش همونه  یعنی دنبال رله دیگه جوابشو نمیده 

بچه ها خودش هیچ حسی به دختره نداشته بهم ثابت شده و تمام صميميت فقط دوستانه بوده نگید نمیشه دختر با پسر دوست عادی یه عالمه دوست دختر داره که هیجی بینشون نیست حالا به نظرتون کارش تو دوران دوستی خیانته ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم با هر راهی دختره رو ازش دور کننن

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

فکر نکنم

بیوی یکی از بچه های نی نی سایت این بود که خیانت یعنی کاری که اگه عشقت شاهدت بود انجام نمیدادی این کاری نکرده به نظرم🤔🤔🤔

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️
خودش بلاک کرد

خوب دیگه تامام

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

خب معلومه که نه

مگه هر دختر و پسری باهم چت کنن یعنی خیانت کارن؟

یعنی نمیشه بدون قصد با کسی چت کرد؟

شما خودت بیرون میری با هیچ مردی صحبت نمیکنی؟

فضای مجازیم فرق نمیکنه.

بعد شما خودت میگی دوستت باهاش سرد صحبت کرده و صمیمی نبوده.

الکی فکر خودتو درگیر نکن اصلا خیانت نیست

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
دختره خیلی لاس میزنه پسره هم بدش نمیا همین

نه اتفاقا میگه اصلااااا حد خودشو رد نکرد مثل دوست بود قلبو فقط گزاشت که گفتم نزار من دوست پسرت نیستم فاز ما فقط دوستی معمولیه صمیمیتم ام واسه همه دوستامه فاز برت نداره بعد دوباره دختره خودش پیام میده دوست پسر منم چون مطمئن نبوده میگم امیدم به این بود از سرش افتاده و به قصد دوستی عادی اومده صمیمت و کم کردم ولی نه خشک خشک بعد که دیدم نه دوباره میگه میشه باهم باشیم بلاک کردم ولی میگه به غیر از قلب و آخرین حرفش که گفت باهم باشیم هیج وقت نزاشتم حد خودشو رد کنه

خب معلومه که نه مگه هر دختر و پسری باهم چت کنن یعنی خیانت کارن؟ یعنی نمیشه بدون قصد با کسی چت کرد؟ ...

عزیزم باهاش صمیمی بوده ولی به قصد دوست معمولی فکر کرده به دختره گفته نه حالا که دوباره پیام داده از سرش افتاده و مثل دوست اومده واسه همین نه اندازه قبل ولی باهاش صمیمی حرف زدم ولی تا دیدم دوباره میگه باهم باشیم فهمیدم دختره جوگیره و بلاک کردم