2777
2789
عنوان

خانمها لطفا بیاین

44 بازدید | 5 پست

با همسرم رفتیم ختم و برگشتیم 

از اونجا باهام حرف نمیزنه هرچی بهش میگم چته چرا حرف نمیزنی داد میزنه میگه ولم کن 

واقعا هر چقد فک میکنم من نه حرفی زدم نه کاری کردم که بخواد ناراحت بشه 

ولش كن خودش بخواد ميگه

نگفتم اهميتي نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا مراسم ختم میرفت باید عاقل میشد

دیوونه شده😐😂

شاید کسی اونجا پرش کرده

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

خب شاید ناراحته و داره به مرگ فکر میکنه شاید ربطی به شما نداره و فقط حال روحیش خوب نیست یه مدت تنهاش بزار.مردها عادت دارن گاهی به غار تنهایی شون پناه ببرن

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.
اووووف چقد بدن اینجور آدما  نمیگن چی شد چی نشد اصلا فرصت دفاع به آدم نمیدن حتی ی دقه فکر نمیک ...

همیشه اینجوری نیست 

معلوم نیست چشه اگه بدونم حل میشه چون من مطمعنم اصن کاری نکردم که بخواد این اتفاق بیفته