با یه پسری چند وقته چت میکنم نمیدونم نیتش چیه
ولی بهش وابسته شدم تو تاپیکای قبلیم هست . حالا این متنو آماده کردم براش بفرستم ببینید بده؟
اینم بگم خیلی برام مهم نیست فک کنه بی جنبه ام و فلان
سلام خوبی؟
یه چی میخوام بگم بهت شاید ناراحت بشی
میشه دیگه بهم پی ام ندی
دلیلشم میگم بهت
ببین من مثل اون اوایل که پیام میدادیم راجب کار و اداره و اینا اگه همونجوری پیش میرفت مشکلی نداشتم ولی خودتم میدونی این اواخر چتامون بیشتر شد من شاید بی جنبه بودم که کم کم به این پی ام دادنه عادت کردم ولی با دوست و خواهرمم درمیون گذاشتم گفتن حق داری وابسته بشی خودم نشده زیاد پیش قدم بشم تو پیام دادن بهت ولی همش منتظر هستم تو پی ام بدی باهات حرف بزنم از نظر خودم دچار وابستگی شدم بهت و اصلا دوس ندارم این وابستگی رو چون گاهی وقتا واقعا زندگیمو مختل میکنه ولی اگه کلا بهم بگی که تو این وابستگی رو نداری و کلا توام حست رو نسبت بهم بگی شاید جور دیگه ای فک کنم.تو احتمالا به عنوان یک دوست مجازی یا همکار بهم نگاه میکنی و شاید برخورد من نشون نداده حسی رو که دارم بخاطر همین تو متوجه این موضوع نشدی ولی واقعیت همین چیزیه که گفتم من واقعا تا حالا با یه جنس مخالف این مقدار چت نکردم بنظر خودم بی جنبه هستم شایدم بی تجربه ولی الان این مشکل برام پیش اومده و گاهی دچار توهم میشم نسبت بهت، میدونم بعد این ماجرا خیلی دلم تنگ میشه ها ولی دارم اذیت میشم ،اگه توام موافقی دیگه کلا پی ام ندیم به همدیگه