2777
2789

مگه بهم ربط داره؟

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش داری؟

اره 

یه چند مدت گانودرما میخوردم کاملا از بین رفته بود ولی چند ماه که مصرفم رو قطع کردم دوباره جوش زدم 

خرید اینترنتی پرداخت درب منزل 3ell.ir cu.sabzgostar.net
اره  یه چند مدت گانودرما میخوردم کاملا از بین رفته بود ولی چند ماه که مصرفم رو قطع کردم دوباره ...

منم مثل توام نمیخوام قرص بخورم چیکار کنم

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
بعضی علائمش مثل هم هست مثل خستگی و اضطراب 

من تيروييدم مشكل داره اگه سوالي داري بپرس

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!
منم مثل توام نمیخوام قرص بخورم چیکار کنم

اگه میتونی هزینه گانودرما رو بدی که عالیه من متاسفانه چون قیمتش بالاتر رفت دیگه نتونستم بخرم 

اگه میتونی هزینه گانودرما رو بدی که عالیه من متاسفانه چون قیمتش بالاتر رفت دیگه نتونستم بخرم 

عه جوش و لک جوشم میره؟عوارض نداره؟قیمتش چنده

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
تیروئید کم کار داری یا پرکار

كمكار

عه جوش و لک جوشم میره؟عوارض نداره؟قیمتش چنده

همه رو از بین میبره  هزینه ش شده بسته ایی ۳۴۰ تومن ولی اگه از اپلیکیشن بیزاف بخری قیمت نمایندگیش میفته یعنی ۲۹۸ تومن 

برای کبد چرب دیابت تنبلی تخم دان زگیل تناسلی  تیرویید قند خون خلاصه همه چی عالیه